< Tilbage

Generalforsamling blev afholdt i Herning efter spændende paneldiskussion11-03-2024 - 12:25

Den årlige generalforsamling blev afholdt fredag d. 8. marts i Herning i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring.

 

Forud for generalforsamlingen var der fagligt oplæg faciliteret af Hestens Værn, som var en paneldiskussionen om hestevelfærd, hvor Hans-Christian Matthiesen var moderator. Læs mere om paneldiskussionen hos Ridehesten her.

 

Den formelle generalforsamling blev afholdt efter paneldiskussionen, hvor formanden vanen tro fremlagde foreningens beretning for 2023. Hele formandens beretning kan læses her.

 

Regnskabet for 2023 blev fremlagt af revisor Jens Weiersøe Jakobsen. Det kom ud med et overskud på 71.033 kr. Regnskabet i 2023 viste et fald i indtægter på grund af faldende sponsorindtægter, men også et fald i udgifter, hvilket resulterede i overskuddet.

Finn Saksø-Larsen valgte ikke at genopstille og trådte derfor trådte ud af bestyrelsen. I stedet blev Cathrine Laudrup-Dufour valgt til bestyrelsen uden modkandidater.

Der blev desuden foretaget en vedtægtsændring meget i tråd med paneldiskussionen med Hestens Værn. Vedtægtsændringen lød på at, at Dressurens Venners formålsbestemmelse fik tilføjet ordene "samt hestens velfærd". Det var bestyrelsen selv, der havde stillet forslaget. Formålsbestemmelsen lyder efter ændringen således:

 

"Foreningens formål er at fremme en visionær udvikling af dansk dressursport med henblik på at højne kendskabet, det faglige niveau samt hestens velfærd."

 

 

< Tilbage