< Tilbage

Nye støttekroner uddelt10-07-2010 - 10:57

Nanna Bronnée Madsen fra Roskilde har fået 25.000 kr. fra Dressurens Venner. 

Af Maria Evald

Dressurens Venner er stolte af i år at kunne yde støtte til en række vigtige dressurstævner på dansk grund samt til en særlig talentfuld rytter.  

Individuel støtte

Bestyrelsen har valgt at tildele støttekronerne til juniorrytteren Nanna Bronnée Madsen fra Roskilde. Bidraget på 25.000 kroner går til det unge talent, som blandt andet gjorde sig bemærket ved DM i 2010, hvor hun på vallaken, Skjoldsgaards Monte-Vo, vandt en individuel bronzemedalje for juniorer. Det er et fremadstormende talent, som Dressurens Venner ønsker alt det bedste fremover.

Du kan læse mere om rytteren her: www.nannabmadsen.dk

Støtte til arrangementer

Den danske dressurscene skal fortsat styrkes for at opretholde et højt nationalt niveau, der gør rytterne konkurrencedygtige internationalt. Derfor har Dressurens Venner besluttet at give støtte til en række store stævner i 2011:  

- Sportsrideklubbens CDI stævne i Bernstorffparken den 27. - 29. maj får 25.000 kroner. 

- Når der afholdes EM dressur for juniorer og youngrider på Broholm den 22. - 24. juli giver Dressurens Venner to ærespræmier. Den såkaldte "Classical Style Award".


- Traditionen tro støtter Dressurens Venner også op om DM dressur for seniorer på Broholm den 29. - 31. juli med 25.000 kroner. 

- Den årligt tilbagevendende hestebegivenhed - JBK Horse Show i Odense – støtter Dressurens Venner med 40.000 kroner.

< Tilbage