< Tilbage

Nyt samarbejde om dressur og hestevelfærd01-07-2010 - 20:56

Et nyt og spændende samarbejde har set dagens lys. First Horse A/S og Dansk Ride Forbund indgår nemlig samarbejde om dressur og hestevelfærd.

Af Michelle Bager

First Horse A/S Hesteforsikring og Dansk Ride Forbund har indgået en 3-årig sponsoraftale, der har til formål at støtte dansk dressursport og udvikle denne gennem målrettet talentarbejde. Det betyder blandt andet, at First Horse A/S i perioden 2011 – 2013 er hovedsponsor for de danske dressurlandshold fra senior til pony. Aftalen har ligeledes til hensigt at sikre hestevelfærd gennem oplysning til ryttere og klubber.

First Horse A/S hovedsponsor for dansk dressur

De danske dressurlandshold vil i perioden 2011 – 2013 være sponseret af First Horse A/S Hesteforsikring. Samarbejdsaftalen omfatter udover landsholdenes optræden ved internationale mesterskaber, der i perioden blandt andre omfatter EM for junior- og ungryttere i Danmark 2011, OL i London 2012 og EM for seniorer i Danmark 2013, også det talentarbejde, der gennem de seneste år har gjort Danmark til af verdens førende dressurnationer.

- Talentarbejde er en afgørende faktor for, at dansk ridesport forbliver i den absolutte verdenselite. Derfor er det vigtigt for os, at yde et aktivt bidrag til, at Danmark med de tre spændende år, der ligger foran os, fortsat kan være med helt i toppen, siger Flemming Parris, direktør Fist Horse A/S.

- Dansk dressursport er i rivende udvikling, hvilket de seneste års medaljehøst tydeligt viser. Derfor er det fantastisk, at en så engageret samarbejdspartner som First Horse har valgt at bakke op om det talentarbejde, der skal sikre, at udviklingen fortsætter med samme succes i fremtiden, siger Jens-Erik Majlund, generalsekretær, Dansk Ride Forbund.

First Horse A/S vil sikre hestevelfærd

Hestevelfærd er mærkesag for både First Horse A/S og Dansk Ride Forbund. Derfor går de to parter nu sammen om at udvikle et foredrag om hestevelfærd, der skal udbrede viden om sikring af hestevelfærd i forhold til ridning, fodring og hold af heste. Foredraget skal udbydes på forbundets uddannelser, til de danske landsholdryttere og til klubber og andre interesserede.

< Tilbage