< Tilbage

ECCO eventsponsor for EM i dressur og spring 201323-10-2011 - 11:14

Den internationale skoproducent bliver event- og titelsponsor ved det første dobbelte EM i dressur og spring for seniorer samt paradressur til august 2013 . ECCO's bestyrelsesformand Hanni Toosbuy Kasprzak håber, at stævnet vil gøre flere interesserede i ridesport.

Af Maria Evald

ECCO FEI European Championships Jumping & Dressage 2013. Det bliver navnet på det hidtil største ridesportsstævne på dansk jord.

Sponsoratet falder perfekt i tråd med ECCO´s i forvejen massive opbakning til talentudviklingen i dressursporten og til national og international ridesport på dansk jord.

Det skriver den verdensomspændende skoproducent i en pressemeddelelse udsendt lørdag aften den 22. oktober 2011 under JBK Horse Shows i Odense.

- Et ECCO FEI European Championships Jumping & Dressage er jo et fantastisk eksponeringssted for en global virksomhed som ECCO. Det skaber stor bevågenhed, og det åbner spændende muligheder for os rent kommercielt, siger Morten Lauge Jensen, der er Leader of Development, Global Marketing hos ECCO.

Et løft til ridesporten

Det er ECCO´s holdning, at det er en vigtig motivation for de unge ryttere at have ridesportsoplevelser af den kaliber at se frem til på dansk grund, og det glæder ECCO at kunne være med til at give ryttere, publikum, aktører og i det hele taget alle, der har en interesse i ridesport denne oplevelse.

Derfor opfordrer ECCO´s bestyrelsesformand, Hanni Toosbuy Kasprzak, alle til at bakke op om arrangementet.

- Så stor en begivenhed fortjener opbakning fra alle kanter. Vi skal vise hele hesteverdenen, at vi i Danmark kan løfte sådan et arrangement. ECCO går forrest og bidrager til de økonomiske rammer – nu skal vi stå sammen og lave et arrangement der giver genlyd. Gennem dette får dansk ridesport også et løft og flere får øjnene op for sporten, siger hun.

MCH Messecenter Herning skal lægge faciliteter til mesterskabet. Bestyrelsesformanden har stor tillid til, at de vil skabe de bedste rammer for den historiske ridesportsbegivenhed, der bliver det hidtil største stævne afholdt på dansk jord. 

- MCH Arena arbejder topprofessionelt og har vist, at de har formatet. Med deres særdeles store erfaring er jeg helt tryg ved, at de kan løfte opgaven, siger Hanni Toosbuy Kasprzak.

Tre-årig aftale indgået

Eventsponsoratet er en rammeaftale og indgår som en del af en tre-årig samarbejdsaftale mellem JBK Horse Shows og ECCO. Samarbejdsaftalen løber frem til udgangen af 2013, og dermed fortsætter JBK Horse Shows også samarbejdet med ECCO omkring det årlige JBK Horse Shows-stævne i Odense Congress Center.

- Vi er naturligvis fantastisk stolte over, at en så velrenommeret og global virksomhed som ECCO indgår et langvarigt samarbejde med JBK Horse Shows. Vi ser utrolig meget frem til samarbejdet og tror på, at vi sammen kan skabe ridesportsoplevelser i særklasse, siger direktør i JBK Horse Shows, Jens Trabjerg.

Når Danmark bliver internaional ridesports centrum i Herning fra den 21. – 25. august 2013 er det JBK Horse Shows, Sport Event Denmark, Herning Kommune og Dansk Ride Forbund, der vil stå for arrangementet. Men det er en opgave de erfarne arrangører ikke kan løfte alene. Foruden et stort antal frivillige hjælpere, så skal arrangørerne også ud og finde midler til at afvikle mesterskabet. ECCO's initiativ til at gå først og vise vejen, vil være af umådelig stor betydning for arrangørerne, skriver ECCO i pressemeddelelsen.

< Tilbage