< Tilbage

God jul og godt nytår 15-12-2011 - 11:20

Dressurens Venner vil gerne sige tak for 2011.

Kære medlemmer og sponsorer.

Året er snart forbi og vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Samtidig ønsker foreningen at sige tak til de mange bidragydere, der støttede foreningen i 2011. Særligt for sponsorerne vil vi gerne sige tak for det fine samarbejde. 

- Vi er meget glade for den opbakning vi har fået fra vores gode, faste sponsorer. Takket være dem er det muligt at yde en bred støtte til at fremme dansk dressursport, siger sekretariatsleder Tove Højergaard fra Dressurens Venner.

Dressurens Venner ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med sponsorer og andre bidragydere i 2012, hvor der er nye store dressurstævner på programmet.

Det nye år

2012 byder bl.a. på DM på Broholm, EM, internationalt dressurstævne i Bernstorffparken, JBK Horse Shows (World Cup) og ikke mindst De Olympiske Lege i London i august 2012. 

Samtidig skal der arbejdes frem mod den hidtil største internationale hestesportsbegivenhed på dansk jord, når europamesterskaberne i dressur, springning og handicap-ridning skal afholdes i Herning i 2013.

Som forening båret på primært frivillige hænder, er vi afhængige af at modtage økonomisk støtte fra gode, faste sponsorer som Dansk Hesteforsikring, Sydbank, Ecco og Blue Hors.

Derudover har firmaer som Tæppeland, Selene Finans, Dansk Varmblod, Lindberg, Neergaard, Lett, Everhorse og Ingdam også givet os en fin støtte i 2011. Det vil vi gerne takke for.

< Tilbage