< Tilbage

Vindere af billetter til gallashow fundet14-11-2012 - 21:28

Tre nye medlemmer af Dressurens Venner vinder billetter til Dansk Varmblods Gallashow 2013 i Herning.

Af Maria Evald

Stort tilllykke til Anne Schoubye fra Lyngby, Lucca Weis Kalckar fra Virum og Anne Mielke fra Virum. Alle tre meldte sig ind i Dressurens Venner under efterårets World Cup-stævne i Odense, hvor foreningen havde en stand, og deltog dermed i konkurrencen om tre gallashow-billetter. Billetterne vil blive fremsendt til de tre vindere i starten af det nye år. 

Showet foregår lørdag den 9. marts 2013 kl. 19.30 i forbindelse med Hingstekåringen i Herning. Billetterne har en værdi af 360-420 kr., og er sponsoreret af Dansk Varmblod.

7.000 billetter udsolgt på 24 timer
Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning foregår i dagene fra den 6.-10. marts 2013 i MCH Messecenter Herning. Billetterne til specielt gallashowet blev ved billetsalgets åbning revet væk. 7000 billetter blev solgt på blot 24 timer, fremgår det af Dansk Varmblods hjemmeside. Billetterne til gallashowet er traditionen tro de billetter, der først bliver solgt. De kan købes HER.

Show med jantelovstema
For 34. gang afholder Dansk Varmblod Hingstekåring i MCH Messecenter Herning, og igen i år lover arrangørerne en række nyskabelser. Temaet for gallashowet er ”DANMARK DEJLIGST – DROP JANTELOVEN!" Søren Østergaard er vært og vil på bedste vis, med masser af humor og i forskellige figurer, lede publikum igennem en aften med festlig musik, smukke heste, verdensstjerner, og specialtrænede hunde og heste, der gør ting, man ikke troede var muligt. Ifølge arrangørerne bliver gallashowet en unik oplevelse for alle, store som små, hesteinteresserede og ikke-hesteinteresserede. Birthe Kjær og Bent Fabricius-Bjerre vil med deres musikalske indslag bidrage til at give alle en fantastisk aften med en oplevelse ud over det sædvanlige.

Verdens største
Med et årligt besøgstal på knap 56.000 var Dansk Varmblods Hingstekåring 2012 et rekord-år, og ikke blot er Hingstekåringen det største arrangement af sin art i verden, men det har også udviklet sig til det største arrangement i MCH Messecenter Herning.

< Tilbage