< Tilbage

Ungrytteren Catrine Dufour DRF-mester 02-06-2012 - 18:40

Nanna Skodborg Merral sikrede sig 2. pladsen med 75,65 procent, mens 3. pladsen gik til Louise Zinglersen med 69,85 procent.

Af Maria Evald  

Med flydende zig-zag traversader og flotte galopøgninger med stort gennemspring red Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy sig til sejren i DRF-mesterskabet for ungryttere. For deres kürprogram scorede ekvipagen 79,20 procent. Samlet blev det til 229,252 procent for alle tre afdelinger af DRF-mesterskabet for ungryttere, der blev afholdt på Brolholm Slot i forbindelse med danmarksmesterskaberne i dressur 2012.

Det skriver Dansk Ride Forbund i en pressemeddelelse.

Også mesterskabets næstbedste ekvipage, Nanna Skodborg Merrald og Millibar, fremførte et meget sikkert og stabilt travprogram med flotte øgninger og en medley af klassisk musik, der passede særdeles godt til Millibars takt og rytme i alle gangarter. Det resulterede i en samlet score for de tre afdelinger i mesterskabet på 218,913 procent.

Kamp om bronzemedaljen

Louise Zinglersen og hesten Cadillac viste et også et stort overskud i deres kür, og på trods af et par misforståelser i galoppen, blev parrets ridt belønnet med en 3.plads og en samlet pointsum på 201.060. . Det var akkurat nok til at overhale Henriette Dam Vestergaard og Leopold og dermed vandt den eftertragtede bronzemedalje.

Kilde: Dansk Ride Forbund.

< Tilbage