< Tilbage

Kasprzak giver Clinic05-01-2012 - 07:55

Anna Kasprzak viser sin nye Grand Prix-hest frem ved rytter-arrangement i Haderslev.

Af Maria Evald

For de 39 tilmeldte pony-, junior-, ung- og U25-ryttere til årets ECCO-samling i weekenden venter et spændende og interessant program.

Lørdag starter med en rundvisning på familien Kasprzak’s nye ridecenter i Haderslev, hvorefter Anna Kasprzak giver clinic på flere af sine heste.

Her fortæller hun om den daglige træning, stævneplanlægning og de forskellige øvelser. Indimellem vil Jon D. Pedersen og Vibeke Degn komme med råd og tips til øvelserne.

Derudover vil det nye PRM-program samt nogle af øvelserne fra de øvrige FEI-ponyprogrammer blive fremført af en ponyekvipage.

Hestemassage

Lørdagens sidste indlæg er hestemassør og osteopat Gitte Andersen Søby, der kommer og viser, hvordan hun arbejder og behandler heste.

Dagen slutter af med individuelle samtaler og fælles hygge.

Søndag morgen starter med fysisk træning i gymnastiksalen, og derefter følger gruppearbejde, hvor rytterne arbejder med temaet: Forberedelse til konkurrencer – Hvad har jeg brug for?

Paneldiskussion

Gruppearbejdet følges op af en paneldiskussion over samme tema, hvor formålet er at få rytternes behov belyst frem mod de gode præstationer ved årets mesterskaber.

Panelet består af:

  • Lisbeth Seierskilde – tidligere på Danmarks landshold for ponyer, junior- og ungryttere, nu Danmarksmester og på det danske A-landshold.
  • Anna Kasprzak – tidligere på Danmarks landshold for junior- og ungryttere, nu U25-rytter med landsholdsårene i frisk erindring.
  • Jon D. Pedersen – landstræner for junior/ungrytterne.
  • Hanni Toosbuy Kasprzak – forældre med mange års erfaring i ”landsholdstruppen."
  • Kimi Nielsen – holdleder junior/ungrytter/U25 og seniorer.

Samlingen sluttes af med information omkring årets aktiviteter og stævner.

Kilde: Dansk Ride Forbund.

< Tilbage