< Tilbage

Nu er det snart tid for World Cup i Odense04-10-2013 - 18:27

Hele uge 42 danner JBK Horse Shows rammen om afviklingen af masser af både dressur og springning på topniveau med afviklingen af sæsonens første afdeling af World Cup dressur, som præsenteres af ECCO, den 19.-20. oktober.

Af Eva Bundgaard

Knap har støvet lagt sig efter afholdelsen af det fantastiske EM i Herning, før JBK Horse Shows igen står som arrangører for endnu en stor ridebegivenhed på dansk grund, når de for 7. gang åbner dørene for Reem Acra FEI World Cup dressur og International springning i Odense i oktober måned. Det fire-stjernede stævne byder på springning og dressur i verdensklasse, auktioner og temadage - kort sagt noget for enhver hesteentusiast!

Det danske EM hold i dressur, som red sig ind på en flot fjerdeplads i Herning kommer til start, dog har Nathalie zu Sayn-Wittgenstein som planlagt ladet Digby blive i stalden og kommer til start på Fabienne

Sidste år var det som bekendt Anna Kasprzak på Donnperignon som på meget overbevisende måde debuterede blandt seniorerne. Dette års unge debutant til start i World Cup er 19-årige Nanna Merrald, som med Milibar skal prøve kræfter i de internationale seniorrækker. 

Der er ikke kun gensyn med EM-rytterne fra Danmark, også flere af de øvrige deltagerlande sender deres EM-deltagere til Danmark for at forsøge at hente vigtige World Cup point. Fra Holland kommer blandt andet EM-sølvmedaljevinderne Edward Gal som denne gang rider Glock's Voice og Hans-Peter Minderhoud på Glocks Romanov. Fra Tyskland har EM-guldvinderne for hold, Isabel Werth på Don Johnson og Fabienne Lütkemeier med Qui Vincit Dynamis meldt deres ankomst, og Sverige sender Minna Telde på Santana og Tinne Vilhemsson Silfven på Don Auriello, som flere gange har redet flotte resultater hjem i Odense.  

Reem Acra FEI World Cup dressur finder sted lørdag den 19. oktober kl. 19.00 hvor der rides Grand Prix og søndag den 20. oktober kl. 14.00 hvor det er tid til kür.

I Odense bliver der som vanligt også mulighed for at stifte bekendtskab med de kommende stjerner på den danske dressurhimmel, idet finalerne i DRF Dressur Championat for 4-, 5- og 6-års heste præsenteret af Blue Hors afvikles i dagene 15.-17. oktober. Dressurens Venner støtter også op om stævnet som sponsorer.

Program og deltagerlister kan findes på stævnets hjemmeside: http://worldcup-odense.dk/DK.aspx

 

< Tilbage