< Tilbage

Så er den nye dressur app klar05-08-2014 - 22:25

Dansk Rideforbund og Sydbank har i samarbejde Dressurens Venner lanceret en ny dressur app. Den nye dressur app giver dig mulighed for at finde alt det du har brug for i forbindelse med træning og konkurrencer. Glæd dig til 34 dressurprogrammer, overskuelig oversigt over reglementeret udstyr, huskeliste, gode tips til stævnet mm.

Den nye dressur app giver dig mulighed for at finde alt det du har brug for i forbindelse med træning og konkurrencer. Glæd dig til 34 dressurprogrammer, overskuelig oversigt over reglementeret udstyr, huskeliste, gode tips til stævnet mm. Glæd dig til 34 dressurprogrammer, overskuelig oversigt over reglementeret udstyr, huskeliste, gode tips til stævnet mm.

 

Dressur app’en er nem og tilgængelig alle steder

Dressur app’en er et moderne redskab, som vi har udviklet til gavn for både ryttere, trænere, stævnearrangører, dommere mfl. Herudover er app’en en nem og tilgængelig teknologi, der kan være med til at skabe større kendskab til dressursporten.
Der vil i første omgang være 34 dressurprogrammer tilgængelige på app’en. Det er de 34 mest brugte, og vi vil løbende udvikle app’en så vi på sigt kan tilbyde jer alle dressurprogrammerne.

Søg på ”dressur app”

Brug søgeordene ”dressur app”, der hvor du henter applikationer (app’s) på din telefon, og kom hurtigt og nemt i gang med at bruge dit nye moderne redskab.

Lang lanceringsperiode for apple brugere

Vi har haft udfordringer med, at apple ikke har villet godkende produktet leveret fra vores app-udvikler, hvilket har udskudt lanceringen.

Dressur app


Kilde: Dansk Rideforbund

< Tilbage