< Tilbage

Middelfart Rideklub værter for finalen i Dressurens Venner-Cup18-09-2014 - 18:36

Ved det stort anlagte stævne den 19.-21. september skal vinderholdet af Dressurens Venner-Cup findes blandt de seks kvalificerede finalehold

I Middelfart Ridecenter er de godt rystet til at afholde store arrangementer, og det får de bestemt også brug for at kunne i weekenden, hvor de skal afholde finale i Dressurens Venner-Cup. Ud over denne finale skal de nemlig også være værter for afholdelse af DRF-mesterskabet for hold samt mellemrunden i vest i Dansk Ride Forbunds championater ungheste i dressur powered by Pavo og Everhorse. Der er lagt op til et brag af et stævne med hele to holdturneringer og en mellemrunde i dressur, der byder på nogle af de allerbedste unge dressurheste.

Stor erfaring


På Middelfart Ridecenter kan man i weekenden opleve dressur på alle niveauer og heste i alle aldre. Ud over at afholde mellemrunden i vest for Dansk Ride Forbunds championater for ungheste i dressur powered by Pavo og Everhorse og det rekordstore DRF-mesterskab for hold, lægger Middelfart også faciliteter og frivillige hjælpere til finalen i Dressurens Venner-Cup.

”Vi har meget erfaring i forhold til at afholde mange store stævner, og vi vil kunne give denne finale nogle rammer, der er den værdig. Dressurens Venner-Cup er en klubturnering for bredden af dressurrytterne, og med vores fantastiske faciliteter kan vi give dem en rigtig god oplevelse,” fortæller stævneansvarlig Stine Frandsen, der har haft nok for hånden med de mange besøgende heste, der kommer i weekenden.

”I weekenden kommer vi til at køre på tre baner fra kl. 8 om morgenen til solen går ned. Mellemrunden foregår i vores store showhal på 20x80, mens de andre klasser foregår på vores udendørs baner. I dag er vi gået i gang med at sætte teltstalde op. Vi får over 200 opstaldede heste hen over weekenden. 80 skal stå i faste bokse, mens vi skal have sat 120 teltbokse op. Alle kommer således til at stå på fast bund og under ordentlige forhold”, slutter Stine.

Seks hold skal dyste

De seks hold, som skal dyste i Dressurens Venner-Cup finalen skal ride både lørdag og søndag. To af rytterne fra holdet skal ride LA2 og de to andre skal ride LA5. Procenterne fra de tre bedste ryttere fra hvert hold lørdag lægges sammen med de tre bedste procenter søndag, hvorefter vinderne kan kåres omkring søndag middag.

Nordvestsjællands Rideklub 

NVR

Sindal Rideklub

SIN

Herning Rideklub

HER

Hvalsø Rideklub

HVL

Thorup Sportsrideklub

THSR

Riisgaard Sportsrideklub

RISK


Start- og resultatlister

Middelfart Ridecenter

Om Dressurens Venner – Cup

Dressurens Venner – Cup er en konkurrence i dressur for klubhold, der afvikles over seks kvalifikationsrunder og en finale. Kvalifikationsrunderne fordeles således, der afholdes to runder på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. De seks kvalifikationer afvikles som udgangspunkt over en dag, og afvikles i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets rytter LA2 og to ryttere rider LA5. Holdene skal bestå af tre ryttere på tre heste eller fire ryttere på fire heste, hvoraf de tre bedste tæller.

Doteringer

Ved hver af kvalifikationsrunderne er der 4.000,- kr. i 1. præmie, 2.000,- kr. til 2. pladsen og 1.000,- kr. til 3. pladsen. I finalen er der 10.000,- kr. til vinderholdet, 6.000,- kr. til 2. pladsen og 4.000,- kr. til 3. pladsen. Vinderholdet får også et klubforedrag med Ingdams.
Herudover sponsorerer Ingdams rosetter til de tre placerede hold samt underlag til det vindende hold i både kvalifikationerne og finalen.

Bestemmelser Dressurens Venner – Cup 

 

Kilde: Dansk Rideforbund

< Tilbage