< Tilbage

Hollandsk World Cup sejr 18-10-2014 - 21:39

Adskillige verdensstjerner var til start i dagens Reem Acra FEI World Cup Dressur Grand Prix. Hollandske Edward Gal red sejren sikkert hjem på Glock´s Undercover. Bedste dansker blev Agnete Kirk Thinggaard og Jo Jo Az på en flot 6.plads.

Sæsonstarten på Reem Acra FEI World Cup Dressur-turneringen er i dag gået i Odense. World Cup-afdelingen rides over to runder. I dag Grand Prix og i morgen søndag rides Freestyle.

Det blev til en hollandsk-tysk duel om topplaceringerne i Grand Prix'en, hvor hollænderne trak det længste strå, da Edward Gal og Adelinde Cornelissen rykkede fra resten af feltet og tog første- og andenpladsen.

Edward Gal og Glock's Undercover lagde sig klart i spidsen med flotte 84,1%, og selv Adelinde Cornelissen og hendes trofaste partner Jerich Parzival N.O.P. kunne med deres 80.54% i dag ikke røre dem.

Tredje- og fjerdepladsen stod på tysk grundighed i form af Ulla Salzgeber og Herzruf's Erbe med 75,72% og Isabell Werth og Don Johnson FRH med 75,2%.

Hans Peter Minderhoud sørgede for at også femtepladsen blev hollandsk, da han på Glock's Flirt red sig til 73,92%.

Danske Agnete Kirk Thinggaard red sin første World Cup afdeling i den vesteuropæiske liga i dag og leverede et særdeles flot resultat ved at slutte som nummer seks.

Med en score på 72,52% var hun tydeligt meget glad over dagens resultat: "Jeg er mega glad! Det var et hårdt felt i dag med mange af de seje”, var Agnetes reaktion lige efter præmieoverrækkelsen. 

Agnete havde også kun rosende ord tilovers for sin hest Jo Jo Az: "Han var bare rigtig, rigtig god idag og han gav en superfed tur!" fortalte Agnete, der også tilføjede, at det var en stor oplevelse at ride på hjemmebane i den gode stemning i Arena Fyn. 

På spørgsmålet om forventningerne forud for i morgen var Agnete også klar i mælet: "Hvis jeg kan holde 6.pladsen, vil det være helt fantastisk. Jeg vil bare gerne have en lige så god oplevelse i morgen - og så ELSKER jeg kür." 

 

Kilde: JBK Horseshows

< Tilbage