< Tilbage

Solskin på favoritterne ved DM på Broholm13-06-2015 - 23:41

Anna og Pepe udbyggede forspringet ved lørdagens afdeling af Gorrissen Federspiel DM i dressur. På andenpladsen ligger Mikala Münter Gundersen og My Lady

Efter endnu engang at have leveret klassens ubetinget bedste ridt distancerede Anna Kasprzak og Donnperignon sig yderligere fra de øvrige konkurrenter ved DM på Broholm. Den pragtfulde fuks leverede en mere uforbeholden præstation i dag, og ekvipagen var et niveau over de øvrige konkurrenter, og ligner dermed et sikkert bud på en danmarksmester for seniorer 2015.


Efter at have redet et flot program, hvor den eneste reelle fejl kom i etterchangementerne, som ekvipagen kun fik vist 13 mod de obligatoriske 15 af, avancerede Mikala Münter Gundersen og My Lady sig til 2. pladsen foran Anders Dahl og Wie-Atlantico de Ymas, som med et rigtig nydeliglig program i dag red sig ind på 3. pladsen. Daniel Bachmann Andersen med Blue Hors Loxana havde et par fejl med galop i den første travers og i en pirouette, hvilket kostede ekvipagen nogle dyre point og sendte ham ned på dagens 4. plads.


Sidste års vinder af DM, Lone Bang Larsen og Fitou L har desværre måttet melde afbud til stævnet i år, da Fitou blev skadet en uge inden stævnet på Broholm. I stedet for at forsvare sin DM-titel har Lone så brugt weekenden på bedste vis, idet hun har giftet sig med sin samlever gennem 21 år. Næste gang vi ser Lones navn på startlisten kommer det således til at stå som Lone Bang Zindorff.

< Tilbage