< Tilbage

Cathrine Dufour vinder DM i dressur og velfærdsprisen20-06-2016 - 19:39

Det blev et rigtig spændende DM i dressur på Broholm, hvor Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy tog den samlede sejr efter en tæt kamp med den regerende Danmarksmester Anna Kasprzak og Donnperignon. Agnete Kirk Thinggaard sluttede på en tredieplads.

Både Anna og Cathrine præsterede at ride tre fantastisk flotte programmer stort set uden fejl og kür finalen søndag blev en rigtig gyser.

Cathrine blev sat under maksimalt pres, da Anna havde redet et super flot kürprogram, men DM debutanten havde styr på nerverne og red et program med masser af energi og højdepunkter, men hvor det alligevel så legende let ud og hesten så veltilpas og glad ud.

Det var tydeligt at høre på publikums jubel efter Cathrines ridt, at de var begejstrede, og hun blev også en velfortjent vinder af den nye velfærdspris efter at SMS afstemningen blev gjort op.

Med prisen følger 5.000 kr. fra henholdsvis Hestens Værn og Dressurens Venner og derudover modtog Cathrine en flot gave fra Stelton til en værdi af ca. 5.000 kr.

 

Stort tillykke til Cathrine med velfærdsprisen.

< Tilbage