< Tilbage

KOOR vandt Dressurens Venner Cup 201612-09-2016 - 08:32

Lørdag og søndag er finalen i Dressurens Venner Cup blevet afviklet i Herning Rideklub, hvor også DRF-mesterskabet for klubhold er blevet afgjort. Efter to spænende dage stod det klart, at Kjellerup Og Omegns Rideklub (KOOR) kunne stille sig øverst på skamlen til slut og lade sig hylde som vinder af cuppen. 2. pladsen gik til Ertebjerggaard Sportsrideklub (ESRK), mens hjemmebaneholdet fra Herning Rideklub (HER) blev nr. 3.

Spændende cup-finale i Herning

I både lørdagens og søndagens afdelinger af finalen, har to af holdets ekvipager redet LA2, mens to andre har redet LA5. For HER og THSE, der kun bestod af tre ekvipager, har holdet selv bestemt hvilken klasse, de kun havde en rytter til start i. Det var holdets tre bedste resultater fra hver afdeling, der samlet afgjorde finalen, der altså blev vundet af KOOR.

Holdet bestod af Stinna Foldberg Nielsen/Foldbergs T, Katrine Rosa Bjørklund/Freestyle, Karen Marie Bruun/Vimogårdens Ricca Donna og Gunilla Nyman Faurby/Ferdinand.

"Vi har det skidegodt! Det har været en fantastisk weekend ved et super stævne. Det giver altid lidt ekstra, når vi er afsted sammen som et hold. Og det, at vi også har fået overnatning stillet til rådighed og sovet sammen, har bare gjort det til en helt særlig holdoplevelse. Vi var også med sidste år, hvor vi også vandt, og det sjove er, at vi næsten er det samme hold igen. Alle hestene er seks år, og Karen er afsted på samme hest, mens Stinna er afsted med sønnen til den, hun red på sidste år. Og vores nye holdmedlem Gunilla, er afsted på min hest fra sidste år, så vi er virkelig et sammentømret hold. Nu skal vi lige have lidt mad og hygge i klubben, og så går turen hjemad efter en skøn weekend", sagde en glad vinder - Katrine Rosa Bjørklund fra KOOR.

 

Mandag var alle ryttere og heste hjemme igen

"Vi var ret sent hjemme i går og for mit eget vedkommende står mandagen på oprydning og udpakning.

På vegne af hele holdet vil jeg gerne takke Dressurens Venner, Ingdam`s, Herning Rideklub og DRF for en flot turnering, som igen i år levede op til vores forventninger. Vi havde en super hyggelig weekend i Herning, banerne var super gode, sekretariatets personale var hjælpsomme og søde, vi havde fået plads i en lille stald, som var kølig og rolig - og så var vejrguderne ikke mindst i rigtig godt humør" fortæller Karen Marie Bruun fra KOOR.

Kilde: DRF, Rikke Højgaard

< Tilbage