< Tilbage

Vellykket arrangement på Blue Hors11-05-2017 - 20:44

Onsdag den 10. maj 2017 afholdt Dressurens Venner generalforsamling på Blue Hors, hvorefter der blev fremvist dejlige heste i en interessant clinic med landstræner i dressur Nathalie zu Sayn Wittgenstein. Under den efterfølgende middag var der indlæg med landstræneren og foreningens nye samarbejdspartner Rid Bedre TV. Dette samarbejde vil give både aktive og støttemedlemmer nye fordele.

Læs mere:

Generalforsamlingen forløb helt uden dramatik. Formanden aflagde beretning, revisoren fremlagde regnskabet, der var genvalg til H.C. Mathiessen og Ole Lindgreen, og der var ikke kommet forslag fra hverken bestyrelsen eller medlemmer.

Efter generalforsamlingen var staldene åbne så alle kunne beundre det helt fantastiske sted.

Herefter så vi de to 7 årige avlshingste Blue Hors Zatchmo og Veneziano redet af Allan Grøn og Daniel Bachmann Andersen i en clinic, hvor landstræneren instruerede og fortalte om sine træningsmetoder og tanker om uddannelse af dressurheste frem til Grand Prix og de to dejlige hingste viste, at de er godt på vej.

Derefter så vi to nykårede 3 årige hingste, den første var Blue Hors Fifty Cent, som Prinsesse Nathalie købte på Dansk Varmblods eliteauktion som føl, og som hun derfter solgte til Blue Hors ved hingstekåringen i år og den anden var Blue Hors Emilio. Begge hingste viste stort talent, ridelighed og højt humør.

Vi så herefter 4 skønne føl, alle nært beslægtede med Don Schufro på morsiden. Esben Møller forklarede publikum, at de på Blue Hors har rigtig gode erfaringer med netop de blodlinier og at det altid er godt at have Donnerhall i afstamningen på en dressurhest.

Under den efterfølgende meget lækre middag fortalte landstræneren lidt mere om sine visioner. Danmark har så mange talentfulde heste og ryttere, at vi skal kunne være med blandt de allerbedste hold ved de store mesterskaber i fremtiden.

 

Dressurens Venner har indgået en samarbejdsaftale med Rid Bedre TV, og Lisa Munch Holst fra Rid Bedre TV viste den nye præsentationsvideo om samarbejdet og fortalte om sine instruktionsvideoer.

Der er video af samtlige dressurprogrammer, kommenteret af H.C. Mathiessen, som er international

5 stjernet dressurdommer, videoinstruktion med anderkendte trænere, og der kommer nye videoer til hver uge.

Som aktivt medlem af Dressurens Venner får man fri adgang til alle videoer, og som støttemedlem får man gavekort til en måned.

Derudover vil der løbende blive afholdt clinics med førende trænere, som medlemmer vil få fortrinsret til og disse clinics vil blive filmet og være tilgængelige for medlemmer af Dressurens Venner.

Læs mere under fanebladet Rid Bedre TV.

Det er nødvendigt at foreningen har medlemmernes mailadresse, for at man kan få tilsendt en kode til Rid Bedre TV, så husk at sende os en mailadresse, hvis vi ikke allerede har fået den til:

info@dressurensvenner.dk

 

En stor og varm tak til Blue Hors for at vi måtte komme og afholde vores generalforsamling hos Jer.

< Tilbage