< Tilbage

Glostrup Rideklub er klar til Dressurens Venner Cup22-05-2017 - 14:05

Fredag den 26. maj afvikles tredje kvalifikation af Dressurens Venner Cup hos Glostrup Rideklub (GLK).  Der er seks hold meldt til start, men alt i alt er der 250 starter i dressurklasserne henover stævnedagene, så det bliver en weekend med masser af dressur. Det er første gang, at Glostrup Rideklub er vært for en kvalifikation af Dressurens Venner Cup, og de glæder sig til at afholde den festlige klubturnering.

Fokus på klubhold
”Det er rigtig dejligt med en turnering for klubrytterne, der ikke konkurrerer på et højt plan. Det er positivt med fokus på klubbernes hold, og så er der en god sponsor bag. Dressurrytterne plejer at være glade for at komme hos os, fordi vi har rigtig gode faciliteter og parkeringsforhold. Vi ser frem til nogle gode stævnedage og vi glæder os til at afvikle Dressurens Venner Cup for første gang,” siger Helle Skjøt, formand for Glostrup Rideklub.

 

Om Dressurens Venner Cup
Dressurens Venner Cup er en danmarksturnering i dressur for klubhold sponsoreret af Dressurens Venner i samarbejde med Ingdam's. Cuppen afvikles over 6 kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Der er to kvalifikationer på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. Finalen afvikles i september i Herning. De seks kvalifikationer afvikles over en dag, og rides i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets rytter LA2 og to ryttere rider LA5.

Startberettigede heste og ryttere 
Dressurens Venner - Cup er åben for heste, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 til A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. Dressurens Venner - Cup er åben for ryttere, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C- stævner i kvalifikationsperioden. Selv om hesten eller rytteren ændrer status i løbet af turneringen, er det status på anmeldelsestidspunktet til kvalifikationen, der afgør ekvipagens startberettigelse. Heste og ryttere kan kun starte for én klub under hele turneringen. Ponyer kan ikke tilmeldes turneringen, medmindre de er opklasset til hest.

Datoer

Landsdel     

Dato 

Distrikt    

Klub 

Sjælland 

25. - 26. maj 

D1 

Glostrup Rideklub  

Jylland 

3. - 5. juni 

D8 

Gråsten Rideklub 04 

Sjælland 

16. - 18. juni 

D4 

Ringsted Sportsrideklub   

Jylland 

2. - 3. september 

D11

Viborg Rideklub 

FINALE

8. - 10. september    

D11

Herning Rideklub

Kilde: DRF, Anne Marie K. Rasmussen

< Tilbage