< Tilbage

ESRK vinder 5. kvalifikation af Dressurens Venner Cup19-06-2017 - 18:59

 

Ertebjerggaard Sports Rideklub (ESRK) løb med sejren i den 5. kvalifikation af Dressurens Venner Cup, der blev afviklet hos Ringsted Sports Rideklub (RSR4) i weekenden. Holdet er dermed videre til finalen den 8. – 10. september i Herning Rideklub.

 

Sejr til ESRK


Fire hold var til start i kvalifikationen, der blev afviklet en varm sommerdag på det midtsjællandske. Sejren gik til Ertebjerggaard Sports Rideklub, og holdet bestod af Marie Rune og Zacroyal G (73,534%), Maria Strandberg Jakobsen og Flying Betty (70,603%), Jannie Surrow Hedegaard og Stald-Majbøl’s Sundgard (70,172%) samt Julie Lindgren-Christensen og Roholts Tempter (64,655%). Samlet blev det 214,309%, og dermed var sejren i hus. Andenpladsen gik til holdet fra Sportsrideklubben Vallensbæk (SIV), der opnåede 207,241%.

”Vi er naturligvis meget glade for at have vundet kvalifikationen. Det er altid sjovt at være med til turneringen, det er sjovt med det særlige sammenhold, når man stiller op som et hold. Det er faktisk tredje år, at Ertebjerggard Sports Rideklub vinder kvalifikationen, og to gange er vi blevet nr. 2 i finalen. Finalen plejer at være utrolig hyggelig. Det at vi tager afsted sammen som et team og kæmper sammen, det giver en helt særlig atmosfære,” siger Marie Rune fra vinderholdet.

 

Datoer:

6. KVALIFIKATION:

2. - 3. september 

D11

Viborg Rideklub 

FINALE

8. - 10. september    

D11

Herning Rideklub

 

Kilde: DRF: Anne Marie K. Rasmussen

< Tilbage