< Tilbage

Lis Hartels Mindepris til Britt Carlsen10-07-2017 - 13:40

Det blev journalist og fotograf Britt Carlsen fra Ridehesten, som meget velfortjent modtog Lis Hartels Mindepris 2017.

Prisen uddeles hvert år ved DM i dressur til en person, som har ydet en ekstraordinær indsats for dansk dressursport.

Prisen er stiftet i samarbejde mellem familien Hartel-Siesbye og Dressurens Venner.

Klapsaverne skyllede ind over dressurstadion på Broholm søndag eftermiddag, da HKH Prinsesse Benedikte overrakte Lis Hartels Mindepris til Britt Carlsen.

 

Om baggrunden for at tildele prisen til Britt Carlsen sagde Prinsessen:

 

"Lis Hartels Mindepris gives i år til Ridesportsjournalist Britt Carlsen for sit utrættelige arbejde med at viderebringe ridesportens historier og budskaber.

 

Allerede som lille pige var interessen for heste stor, hun sparede selv op til sin første pony. Der oplevede hun at være springrytter, derfra gik interessen til avlen, og det medførte et spændende arbejde for Dansk Varmblod.

 

I dag er Britt den glade, smilende og imødekommende redaktør og fotograf på magasinet Ridehesten, der altid er åben og positiv overfor gode ideer og initiativer med hendes vindende sind og flair for den positive strøm af nyheder.

 

Britt er medforfatter til flere bøger om dressur på højt fagligt niveau og hun har desuden med sin faglige vinkel og seriøsitet dækket de sidste tre olympiske lege.

 

For Dressurens Venner er Britt Carlsen er en vigtig faktor for udbredelsen og kendskabet til dressuren. Med hendes store indsigt og smittende glæde holder hun os konstant fremme til tøjlen og biddet og er derfor en værdig modtager af Lis Hartels Mindepris 2017."

 

Britt Carlsen udtalte efter modtagelsen: "Det er en meget stor ære at modtage denne pris, og jeg føler mig særlig beæret over at træde ind i det fornemme seldskab af personer, der har modtaget prisen."

< Tilbage