< Tilbage

Fantastisk flotte danske resultater ved EM i dressur28-08-2017 - 19:15

Et kæmpe stort tillykke til det danske seniorlandshold med sølvmedaljen for hold og til Cathrine Dufour / Atterupgaards Cassidy med to individuelle bronzemedaljer ved EM i dressur i Göteborg.

Det danske hold bestod af Agnete Kirk Thinggaard / Jojo AZ, Anna Zibrandtsen / Arlando, Anna Kasprzak / Donnperignon og Cathrine Dufour / Atterupgaards Cassidy, og det lykkedes for dem at skabe et historisk flot resultat ved at vinde sølvmedaljerne.Tyskland var urørlige som guldmedaljevindere, men der var tæt kamp om sølv og bronze, som gik til Sverige.  

Cathrine Dufour red sig ind i verdenstoppen med en tredieplads i både Grand Prix Special og kürfinalen efter Isabel Werth og Söncke Rothenberger.

Alle fire danske ekvipager kvalificerede sig til kürfinalen, men da hver nation kun må stille med 3 ekvipager, måtte Agnete Kirk Thinggaard ikke stille til start.

Udover den velfortjente bronzemedalje til Cathrine Dufour blev det til en 6. plads til Anna Zibrandtsen og en 7. plads til Anna Kasprzak, så det var en kæmpe præstation af det unge danske landshold.

< Tilbage