< Tilbage

Viborg Rideklub klar med sidste kvalifikation til Dressurens Venner Cup31-08-2017 - 22:07

Seks hold er klar til at dyste om den sjette og sidste finaleplads, når Viborg Rideklub afvikler sæsonens sidste kvalifikation til Dressurens Venner Cup på søndag. Viborg Rideklub har før afviklet en kvalifikation af den populære klubturnering, og arrangørerne ser frem til en festlig dag med dressur og holdånd.

Cuppen skaber god stemning på stævnepladsen
”Vi har prøvet kræfter med Dressurens Venner Cuppen før og oplever altid, at der er en virkelig god stemning på stævnepladsen, når der rides holdkonkurrencer. Alle rider selvfølgelig for at vinde, men vi oplever at der er rigtig god holdånd i forbindelse med afviklingen, hvor deltagerne støtter op om hinanden og hepper når holdkammeraterne er på banen”, siger Viborg Rideklubs stævneansvarlige. Klubben får nok at se til i weekenden, for udover Dressurens Venner Cup – hvor der selvfølgelig stilles med et hjemmebanehold – afvikles der også distriktsmesterskaber i både spring og dressur under samme stævne.

 

Om Dressurens Venner Cup


Dressurens Venner Cup er en danmarksturnering i dressur for klubhold sponsoreret af Dressurens Venner i samarbejde med Ingdam's. Cuppen afvikles over 6 kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Der er to kvalifikationer på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. Finalen afvikles den 8. -10. september i Herning. De seks kvalifikationer afvikles over en dag, og rides i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets ryttere LA2 og to ryttere rider LA5.

Kilde: DRF, Susie Juhl

 

Startberettigede heste og ryttere 


Dressurens Venner - Cup er åben for heste, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 til A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. Dressurens Venner - Cup er åben for ryttere, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C- stævner i kvalifikationsperioden. Selv om hesten eller rytteren ændrer status i løbet af turneringen, er det status på anmeldelsestidspunktet til kvalifikationen, der afgør ekvipagens startberettigelse. Heste og ryttere kan kun starte for én klub under hele turneringen. Ponyer kan ikke tilmeldes turneringen, medmindre de er opklasset til hest.

< Tilbage