< Tilbage

Hestevelfærdsprisen 201710-09-2017 - 13:59

Hestevelfærdsprisen 2017 skulle uddeles blandt deltagerne i Dressurens Venner Cup.

Alle detagere har kunnet ansøge om prisen på 10.000 kr. skænket af henholdsvis Hestens Værn og Dressurens Venner. Prisen skal anvendes til forbedring af hestevelfærd: Forbedringer i stald/fold, nye ideer eller forbedringer til træningsmetoder m.m.

Prisen blev vundet af Karen Marie Bruun fra Kjellerup Sportsrideklub, som også vandt finalen i Dressurens Venner Cup.

Motivationen for tildelingen af prisen lød:

 

Hestevelfærdsprisen blev stiftet i 2016 af foreningerne Hestens Værn og Dressurens Venner i samarbejde med firmaet Stelton. Formålet er at udbrede kendskab til og få fokus på hestevelfærd.

 

Prisen blev første gang uddelt ved DM i dressur på Broholm og blev vundet af Cathrine Dufour, som umiddelbart herefter valgte at give pengepræmien på 10.000 kr. videre til Hestens Værn. Cathrine vandt desuden flotte gaver fra Stelton.

 

Prisen uddeles i 2017 blandt deltagerne i Dressurens Venner Cup, og vinderen blev Karen Marie Bruun fra Kjellerup Sportsrideklub.

Karen Marie Bruun driver Hjortdalgård sammen med sin kæreste Torben. Karen afholder kurser og ridelejre for børn og unge, og hun lægger stor vægt på at eleverne lærer at omgås hestene på en forsvarlig måde, og at sætte stort fokus på hestevelfærd. Prisen skal anvendes til at afholde træningslejre med f. eks. instruktion i horsemanship, mental og fysisk træning og foredrag med en toprytter.

Karen Marie Bruun modtager en pengepræmie på 10.000 kr. skænket af henholdsvis Hestens Værn og Dressurens Venner.

Vi ønsker Karen Marie et stort tillykke med hestevelfærdsprisen 2017.

                                                                                    

< Tilbage