< Tilbage

Finale i Brogaarden Paracup09-10-2017 - 16:46

I den forgangne weekend er finalen i Paracuppen blevet afviklet på Vallensbæk Ridecenter.

Dette års nye store satsning inden for para-dressur, Brogaarden Para Cup, har nået sin afslutning. Det er første gang nogensinde, at der har været afviklet en cup i para-dressur.

 

Cuppen har været landsdækkende og er afviklet over 4 kvalifikationsrunder, hvor rytterne har optjent point ud fra deres placeringer i hver runde. De ryttere med flest point har herefter kvalificeret sig til finalen.

Pararideudvalget var fra starten af året noget spændte på at se, om der ville være stor tilslutning til cuppen. Vi kan nu med glæde se tilbage på en cup, der er gået over al forventning. Hele 20 ekvipager har deltaget i cuppen – heraf flere ekvipager, som ikke tidligere har redet para-stævner. Så succesen har været ligeså stor, som man overhovedet turde håbe på.

 

Rytterne har udtrykt stor tilfredshed og glæde over cuppen, og alle – samt flere ryttere, der ikke kunne deltage i år – har meddelt, at de meget gerne vil deltage i cuppen til næste år.

 

Der var 7 tilmeldte i finalen. Desværre har der været et par afbud i sidste øjeblik grundet sygdom.

I finalen kunne vi bl.a. opleve Julie Schmidt, Tine Rise Thomsen og Lonnie Guldfrø, der alle har vundet en af de indledende kvalifikationsrunder.

Finaledeltagerne kom fra hele landet – to fra Jylland, to fra Fyn og tre fra Sjælland.

 

 

Finalen afvikles over 2 runder. Lørdag blev der redet et almindeligt dressurprogram (det internationale holdmesterskabsprogram), mens der søndag blev redet kür.

< Tilbage