< Tilbage

Allerupgaard Rideklub er klar til 2. kvalifikation af Dressurens Venner Cup09-05-2017 - 12:43

I weekenden den 13. - 14. maj 2017 er Allerupgaard Rideklub (AGR) på Fyn vært for anden kvalifikation af Dressurens Venner Cup. Otte hold er meldt til den populære klubturnering i dressur, der rides søndag middag. Arrangørerne glæder sig meget til en festlig stævneweekend, der udover Dressurens Venner Cup også byder på  Topponyer Stil Cup.

Eneste kvalifikation på Fyn
Allerupgaard Rideklub har efterhånden været vært for Dressurens Venner Cup i nogle år, og det er derfor blevet lidt af en tradition, at den eneste fynske kvalifikation afvikles hos den hyggelige klub tæt ved Odense.

”Vi er rigtig glade for at have en kvalifikation af Dressurens Venner Cup hos os. Det plejer at være meget festligt, og så giver det flere startere til hele stævnet. Rytterne går vildt op i det, fordi det er så spændende, når det er en holdkonkurrence. Vi glæder os,” siger Grethe Eriksen, næstformand i AGR.

Om Dressurens Venner Cup
Dressurens Venner Cup er en danmarksturnering i dressur for klubhold sponsoreret af Dressurens Venner i samarbejde med Ingdam's. Cuppen afvikles over 6 kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Der er to kvalifikationer på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. Finalen afvikles i september i Herning. De seks kvalifikationer afvikles over en dag, og rides i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets rytter LA2 og to ryttere rider LA5.

Startberettigede heste og ryttere 
Dressurens Venner - Cup er åben for heste, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 til A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. Dressurens Venner - Cup er åben for ryttere, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C- stævner i kvalifikationsperioden. Selv om hesten eller rytteren ændrer status i løbet af turneringen, er det status på anmeldelsestidspunktet til kvalifikationen, der afgør ekvipagens startberettigelse. Heste og ryttere kan kun starte for én klub under hele turneringen. Ponyer kan ikke tilmeldes turneringen, medmindre de er opklasset til hest.

Datoer

Landsdel     

Dato 

Distrikt    

Klub 

Sjælland 

25. - 26. maj 

D1 

Glostrup Rideklub  

Jylland 

3. - 5. juni 

D8 

Gråsten Rideklub 04 

Sjælland 

16. - 18. juni 

D4 

Ringsted Sportsrideklub   

Jylland 

2. - 3. september 

D11

Viborg Rideklub 

FINALE

8. - 10. september    

D11

Herning Rideklub

Kilde: DRF, Anne Marie K. Rasmussen

< Tilbage