< Tilbage

FVR klar til Dressurens Venner Cup27-06-2018 - 12:37

I weekenden slår Frederiksværk Rideklub (FVR) dørene op til distriktsstævne med Dressurens Venner Cup. FVR, Holte Rideklub og Midtsjællands Rideklub er klar til start i 4. kvalifikation af klubturneringen, der rides søndag i de skønne omgivelser i Frederiksværk.

 

Alle skal være med


I Frederiksværk er humøret højt og forventningerne store til weekendens kvalifikation.

 

”Det er første gang, vi skal holde en kvalifikation i cuppen, og vi glæder os helt vildt. Vi plejer ikke at holde holdkonkurrencer ved vores stævner, men det ligger i rigtig god tråd med, at vi vægter sammenhold og ridesport for alle rigtig højt i klubben. Selvfølgelig stiller vi selv med et hold, og her har vi givet plads til både nye ryttere på det her niveau og nogle unge heste. Vi holder mange stævner, og vi prøver altid at sørge for, at der er klasser for ekvipager på alle niveauer, for det er vigtigt for vores klub, at vi både til arrangementer og i hverdagen har tilbud, der spænder fra bredde til elite,” siger Astrid Vermehren Mitens, stævneansvarlig i FVR.

 

FVR er en mellemstor klub i Nordsjælland, hvor der primært er fokus på dressur fra bredde til eliteniveau.

 

Om Dressurens Venner Cup


Dressurens Venner Cup er en danmarksturnering i dressur for klubhold sponsoreret af Dressurens Venner. Cuppen afvikles over seks kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Der er to kvalifikationer på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. Finalen afvikles 8. – 9. september i Vallensbæk. De seks kvalifikationer afvikles over en dag, og rides i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets rytter LA2 og to ryttere rider LA5.

 

Startberettigede heste og ryttere 


Dressurens Venner - Cup er åben for heste, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 til A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. Dressurens Venner - Cup er åben for ryttere, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C- stævner i kvalifikationsperioden. Selv om hesten eller rytteren ændrer status i løbet af turneringen, er det status på anmeldelsestidspunktet til kvalifikationen, der afgør ekvipagens startberettigelse. Heste og ryttere kan kun starte for én klub under hele turneringen. Ponyer kan ikke tilmeldes turneringen, medmindre de er opklasset til hest.

 

Kilde: DRF Rikke Højgaard

 

< Tilbage