< Tilbage

Hvem får den sidste finaleplads i Dressurens Venner Cup?28-08-2018 - 19:26

Fire hold er klar til at dyste om den sjette og sidste finaleplads, når Viborg Rideklub afvikler sæsonens sidste kvalifikation til Dressurens Venner Cup på søndag. Viborg Rideklub har før afviklet en kvalifikation af den populære klubturnering, og arrangørerne ser frem til en festlig dag med dressur og holdånd. Klubben har også selv et hold til start i turneringen, og holdet har dermed mulighed for at ride en finaleplads hjem på hjemmebane.

Cuppen skaber god stemning på stævnepladsen
”Vi har prøvet kræfter med Dressurens Venner Cuppen før og oplever altid, at der er en virkelig god stemning på stævnepladsen, når der rides holdkonkurrencer. Alle rider selvfølgelig for at vinde, men vi oplever, at der er rigtig god holdånd i forbindelse med afviklingen, hvor deltagerne støtter op om hinanden og hepper, når holdkammeraterne er på banen”, siger Linda Kaas fra Viborg Rideklub.

 

Om Dressurens Venner Cup
Dressurens Venner Cup er en danmarksturnering i dressur for klubhold sponsoreret af Dressurens Venner. Cuppen afvikles over seks kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Der er to kvalifikationer på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. Finalen afvikles den 7.- 9. september i Vallensbæk Sportsrideklub. De seks kvalifikationer afvikles over en dag, og rides i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets ryttere LA2 og to ryttere rider LA5.

 

Startberettigede heste og ryttere
Dressurens Venner - Cup er åben for heste, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 til A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. Dressurens Venner - Cup er åben for ryttere, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C- stævner i kvalifikationsperioden. Selv om hesten eller rytteren ændrer status i løbet af turneringen, er det status på anmeldelsestidspunktet til kvalifikationen, der afgør ekvipagens startberettigelse. Heste og ryttere kan kun starte for én klub under hele turneringen. Ponyer kan ikke tilmeldes turneringen, medmindre de er opklasset til hest.

 

Kilde: DRF, Anne Marie K. Rasmussen

 

< Tilbage