< Tilbage

SIV klar til finalen i Dressurens Venner Cup06-09-2018 - 13:00

Der er holddressur på programmet, når Sportsrideklubben Vallensbæk (SIV) denne weekend afvikler Agria DRF-mesterskabet i dressur for klubhold og finalen i den landsdækkende holdturnering Dressurens Venner – Cup. Programmet er tætpakket for hele 19 hold stiller til start i Agria DRF-mesterskabet – heriblandt to hjemmebanehold fra Vallensbæk og sidste års guld- og sølvvindere fra Ertebjerggaard Sportsrideklub. Finalen i Dressurens Venner – Cup byder på fem hold, der har kvalificeret sig i løbet af foråret og sommeren.

Hygge og holdånd

 

”Vi glæder os til weekenden, og vi er virkelig positive over den store tilslutning til Agria DRF-mesterskabet, hvor hele 19 hold har meldt til. Det er vores første store landsstævne for heste i dressur på den nye ridebane, og vi glæder os til at vise ridecenteret frem. Det skaber en helt særlig stemning, når man holder holdmesterskaber og turneringer, så vi forventer et stævne i hyggen og holdåndens tegn. Vi er også super glade for at have fået ærespræmier, så alle hold får noget med hjem herfra,” siger Henrik Jørgensen, der er presseansvarlig i Sportsrideklubben Vallensbæk.

 

Om Dressurens Venner Cup


Dressurens Venner Cup er en landsdækkende turnering i dressur for klubhold, der afvikles over seks kvalifikationsrunder og en finale. Kvalifikationsrunderne fordeles således, der afholdes to runder på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland i perioden april til august. Cuppen er åben for heste der ikke har startet højere end sværhedsgrad 2, og ryttere der ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. På den måde henvender turneringen sig til de fleste dressurryttere rundt omkring i de danske klubber.

 

Finalens Afvikling
To ryttere fra holdet rider LA2 og to ryttere rider LA5. Rytterne skal ride det samme program både lørdag og søndag. De tre bedste resultater fra holdet tæller, og holdets resultat fra lørdag og søndag lægges sammen og afgør det endelige resultat for finalen.

Holdene i finalen er Kjellerup Sportsrideklub, Ertebjerggaard Sports Rideklub, Midtsjællands Rideklub, Fyens Rideklub og Vældgaard Sportsrideklub.

 

Om Dressurens Venner


Foreningens formål er at fremme en visionær udvikling af dansk dressursport med henblik på at højne kendskabet og det faglige niveau. Dressurens Venner tilstræber at sætte fokus på dressurridning, at støtte dressursporten, at have opmærksomhed på talentudvikling og give dressuroplevelser af højt niveau.

 

Kilde: DRF, Rikke Højgaard

< Tilbage