< Tilbage

Ny sponsor: Hestehuset Husted30-08-2019 - 10:22

Dressurens Venner har budt Hestehuset Husted velkommen som ny sponsor.

Dressurens Venner er glad for at kunne præsentere en ny sponsor. Der er tale om HesteHuset Husted, som holder til ved Rønde på Djursland nord for Aarhus. HesteHuset Husted sælger rideudstyr, foder og tøj til ryttere i alle aldre. De startede i 2012 og har både en 400 m2 fysisk butik og en webbutik.

 

Vi har spurgt Henriette Husted Winther, der er indehaver af HesteHuset Husted, om hvorfor hun har valgt at blive sponsor hos Dressurens Venner.


"Vi synes, Dressurens Venner er et rigtig godt initiativ, der har et godt formål, og som hjælper med at støtte vores sport med et godt fokus," fortæller indehaver Henriette Husted Winther.

 

"Jeg er selv dressurrytter og red på ungrytterlandsholdet, da jeg var 19-20 år, hvor jeg havde meget stor glæde af Team Danmark-samlingerne under Bjarne Nielsen. Derfor er jeg specielt glad for, at Dressurens Venner har fokus på de unge ryttere, som jo er en stigende gruppe," siger Henriette Husted Winther.

 

Hun nævner også, at sponsoratet på flere måder kan skabe værdi for HesteHuset Husted. Det gælder bl.a. branding af virksomheden, samt vidensdeling ved Dressurens Venners arrangementer. 

 

"Og så er Dressurens Venner er et godt brand, som vi gerne vil associeres med," siger Henriette Husted Winther.

 

HesteHuset Husted kan findes på Randersvej 3B i Følle ved Rønde og på HesteHusetHusted.dk.

 

Ønsker din virksomhed også at støtte dansk dressursport? Læs mere om sponsorater her.

 

 

< Tilbage