< Tilbage

Dressurens Venner Cup: Fynske piger sejrede21-07-2020 - 11:07

Det vindende hold i kvalifikationen til Dressurens Venner Cup, der i weekenden blev afviklet i Allerup Rideklub, var fire jævnældrende unge kvinder, der til dagligt rider sammen og alle har samme træner.

Artiklen er bragt i samarbejde med Dansk Ride Forbund og Ridehesten.com.

 

Weekendens kvalifikation til Dressurens Venner Cup blev afholdt ved C-stævnet på Allerupgård på Fyn, og det var da også fire fynske klubber, der kæmpede om sejren, som gik til Årslev/Sdr. Nærå Rideklub, mens Fyens Rideklub besatte andenpladsen foran Rideklubben Rido og Nørre Åby Rideklub.

 

Vinderholdet fra Årslev/Sdr Nærå Rideklub består af de fire ryttere Signe Willum Therkildsen, Pernille Lund Jacobsen, Josefine Barslund og Regitse Rubæk, der alle præsterede flotte ridt og et samlet resultat på 214,398%. De fire ryttere rider alle på OL Hestecenter, hvor de får undervisning af Lene Ejby Christiansen, og har gjort det i mange år.

 

– Vi er ikke noget særligt sammensat hold, men derimod en flok, der kender hinanden fra hverdagen, hvor vi rider i samme klub. Vi er ret jævnaldrende, og vi rider nogenlunde på samme niveau, så det var ikke svært at sætte et hold, fortæller Regitse Rubæk og fortsætter:

 

– Det har været rigtigt sjovt for os, og det har været med til at styrke vores sammenhold, og nu glæde vi os meget til at ride finalen hos Hovgaard Rideklub her på Fyn, siger Regitse , mens hun roser weekendens stævnearrangør, Allerup Rideklub, hvor vinderholdet nød de super gode faciliteter, og at der bare var styr på tingene. Regitse fortæller, at klubbens forholdsvis nye baner er super.

 

I øvrigt opnåede Regitse knapt 74% med Lillemarkens Afbriant e. Blue Hors Romanov/Aktuell, som hendes morfar Villy Andreasen har avlet. Det er i dag Regitse, der sammen med sin mor Lisbeth driver stutteriet videre med opbakning fra Regitses mormor, der altid er med for at heppe til stævner.

 

Se hele resultatet her.

< Tilbage