< Tilbage

Dressurens Venner Cup: Riders Cup er klar til finalen10-08-2020 - 19:09

Dressurens Venner Cup-kvalifikationen hos Slangerup-Lynge Rideklub endte med en sejr til holdet fra Riders Cup.

Artiklen er bragt i samarbejde med Dansk Ride Forbund og Ridehesten.com.

 

Fire hold var meldt til start i Dressurens Venner Cup-kvalifikationen ved distriktsstævnet hos Slangerup-Lynge Rideklub søndag den 9. august. 

 

Alle fire hold leverede fine resultater, men det var dog holdet fra Riders Cup, der viste et ekstra højt niveau, og dermed sikrede sig sejren. 

 

På holdet red Jecqueline Ferring Strassmann med King's Pride e. Dante Weltino/Jazz, Sandra Damgaard med Fürstenprinz, Laura Holte Nielsen med Uno Elando e. Blue Hors Erlando/Fürst Heinrich (opdr. Stutteri Uno ApS) og Louise Tandrup Østergaard med T-Heran Firfod e. Skovens Rafael/Zardin Firfod (opdr. Morten Plenborg). 

 

Alle rytterne skulle ride et LA2-program, og resultaterne fra de tre bedste ridt talte til det samlede resultat. Holdet fra Riders Cup endte med samlet 206,811 point, og det skyldtes blandt andet, at Laura Holte Nielsen leverede klassens bedste ridt til 72,328 %, ligesom hendes holdkammerater alle leverede stabile præstationer. Dermed er holdet nu kvalificeret til finalen hos Hovgaard Rideklub om to uger.

 

"Vi er mega glade og stolte over dagens præstation, vi havde alle fornuftige ture, og vores målrettede træning gav pote," fortæller Laura og fortsætter:

 

"Vi er allesammen fra samme stald, da vi til dagligt står hos Viemoes Dressage, så det har været en god weekend for alle i stalden, og der har været en fantastisk stemning. Vi har et stort heppekor hjemme i stalden, så det gør det hele lidt sjovere. Stalden, som vi står i, ligger kun omkring 15 kilomenter fra Riders Cup, og derfor er det nærliggende, at vi repræsenterer dem, når vi er afsted."

 

Den 21.-23. august skal Laura og resten af holdet afsted til finalen, og det fortæller Laura, at de glæder sig meget til. 

 

"Nu ser vi frem mod finalen, vi træner videre og gør alt for at blive perfekt klar til finalen."

 

De øvrige hold der var til start ved kvalifikationen var Sportsrideklubben, Heslegård Sportsrideklub og Tømmerup Sportsrideklub.

 

Se hele resultatet her

< Tilbage