< Tilbage

Dressurens Venner Cup: Sejren gik til Årslev/Sdr. Nærå Rideklub24-08-2020 - 17:19

Finalen i Dressurens Venner Cup blev afgjort hos Hovgaard Rideklub i weekenden, og det blev Årslev/ Sdr. Nærå Rideklub, som red sig til en flot sejr.

Artiklen er bragt i samarbejde med Dansk Ride Forbund og Ridehesten.com.

 

Årslev/Sdr. Nærå Rideklub vandt finalen i Dressurens Venner Cup d. 23. august med samlet 412.804 point. 

 

"Det er en kæmpe sejr for os at vinde finalen. Vi har det mega godt og er meget glade og tilfredse allesammen," fortalte Regitse Rubæk fra holdet fra Årslev/Sdr. Nærå Rideklub. 

 

"Alle fire piger fra holdet træner ved Lene Ejby Christiansen fra OL Hestecenter. Lene har også været med og bakket os op hele weekenden. Uden hendes undervisning havde vi ikke kunnet stå her i dag," fortalte Regitse Rubæk på vegne af hele holdet. 

 

Holdet bestod af Pernille Lund Jacobsen og Halgårds Veniq e. Blue Hors Zack/ Crelido (opdr. Leif Thirstrup), Josefine Barslund og Falcao e. Fürst Romancier/ Welt Hit II (opdr. Kristen Kildegård), Regitse Rubæk og Lillemarkens Afbriant e. Blue Hors Romanov/ Aktuell (opdr. Villy Andreasen) og Signe Willum Therkildsen og La Cur Rud e. Sunny-boy/ Michellino (opdr. Jimmi Hansen).

 

Alle fire piger har kendt hinanden og redet sammen i mange år, men det var første gang, at de deltog i Dressurens Venner Cup. 

 

"Det har været en rigtig god oplevelse at være med i Dressurens Venner Cup. Klubberne har haft helt styr på setuppet og banerne. Vi er glade for at kunne konkurrere sammen som et hold. Det styrker fællesskabet blandt os ryttere og vores træner, og nu glæder vi os bare til, at vi skal ud og fejre det i aften," lød det fra holdet fra Årslev/Sdr. Nærå Rideklub.

 

Dressurens Venner Cup er en klubholddressurkonkurrence, der afvikles over seks kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Kvalifikationsklasserne udskrives i LA2-A og afvikles ved C-stævner.

Andenpladsen i turneringen gik til Rideklubben Hadsund med samlet 410.387 point, og tredjepladsen blev redet hjem af sidste års vinder Ertebjergaard Sportsrideklub med 406.825 point. 

 

Se hele finaleresultatet her

< Tilbage