< Tilbage

Tre vellykkede kvalifikationsrunder i Dressurens Venner Cup16-08-2021 - 15:29

Kvalifikationerne blev afholdt i Brønderslev Rideklub, Kongeå Rideklub og Sportsrideklubben Bogø i den forgangne weekend.

Udgives i samarbejde med Ridehesten.com og Dansk Ride Forbund

 

Dressurens Venner Cup er en konkurrence i dressur for klubhold på tværs af hele landet sponsoreret af Dressurens Venner i samarbejde med Ingdam's. Cup'en afvikles over seks kvalifikationsrunder fordelt i hele Danmark med en i finale sidst på året. Kvalifikationsklasserne udskrives i LA2-A og afvikles ved C-stævner.

 

Distrikt 14

Vældgård Sportsrideklub vandt kvalifikationen i Dressurens Venner Cup, som blev afholdt hos Brønderslev Rideklub i distrikt 14, med en samlet score på 207,5 point. Selvom de er en ret lille klub med omkring 50 medlemmer, som er beliggende lidt udenfor Farsø i Nordvestjylland, fortæller Line Asmussen fra holdet: 

 

"Vi har egentlig ret god succes med vores ridning. Det er jo tredje gang indenfor fire år, at vi går videre til finalen i Dressurens Venner Cup. Det er vi stolte af."

 

Holdet består af Line Asmussen, som har kendt Line Tange i mange år, og Marie Søgaard lærte hun at kende igennem nogle af de andre, som ligesom hende selv rider hos Torben Jensen på Hjortedalgård. Da de så stod og manglede en fjerde rytter på holdet, kendte Marie heldigvis Heidi Kristensen, som er det nyeste medlem på holdet og kun 17 år gammel. Læs mere om holdets sejr her.

 

Distrikt 9

Holdet fra Riisgaard Sportsrideklub vandt kvalifikationen i Dressurens Venner Cup, som blev afholdt i Kongeå Rideklub, med en samlet score på 203,09 point.

 

"Vi er lige kommet hjem og skal lige lande. Det er jo ret vildt," sagde Anne Thomsen, da Ridehesten fik fat i hende efter turen til Kongeå. De fire ryttere på holdet har "fundet" hinanden igennem deres underviser, som de alle sammen rider ved. De kendte hinanden to og to før, men nu lykkedes det dem at finde sammen og stille op til holdkonkurrencen her.

 

"Der var virkelig god stemning, da vi kom ned til Kongeå, og vi var ret spændte alle sammen, fordi vi vil jo rigtig gerne gøre det godt og være der for hinanden," fortæller Anne. Læs mere om holdets sejr her.

 

Distrikt 7

Holdet fra Glamsbjerg Rideklub vandt kvalifikationen i Dressurens Venner Cup, som blev afholdt af Sportsrideklubben Bogø, med en samlet score på 211,38 point.

 

"Det fungerede rigtig godt for holdet i går. Det gik rigtig godt og var bare sjovt at være med," fortæller Freja Lindblad, da Ridehesten snakker med hende. Læs mere om holdets sejr her.

< Tilbage