< Tilbage

Dressurens Venner og Rid Bedre TV præsenterer live kommentering på lægterne02-08-2022 - 13:17

Husk dit headset til VM: Kommenteringen er et ekstra gratis tilbud til de danske publikummer, der skal se VM-dressur på Stutteri Ask Stadium.

HUSK DIT HEADSET, HVIS DU SKAL TIL VM!

 

Når dressurkonkurrencen begynder til VM i Herning d. 6. august, så kan de publikummer, som ser med fra tribunerne, høre kommentering live af alle VM-dressurklasserne d. 6., 7., 8. og 10. august.

 

Kommenteringen kommer til at være tilgængelig via den officielle Herning 2022-app, som kan downloades gratis. Kommenteringen vil være tilgængelig for alle, der har app’en og den vil være på dansk. Det eneste, man skal gøre, er at downloade app’en – og at huske at tage et headset med hjemmefra, så man kan høre med, når man sidder og ser verdensklasse dressur på Stutteri Ask Stadium.

 

De tre kommentatorer, der kommer til at guide det danske publikum igennem verdensmesterskaberne i dressur, er:

 

Lene Hoberg 

Dressurrytter og dressurtræner. Har tidligere været en del af landsholdet og repræsenterede Danmark ved Olympiske Lege i Barcelona i 1992 på hesten Bayard. Har trænet mange ryttere op til at ride Grand Prix og er selv aktiv konkurrencerytter på Grand Prix-niveau. 

 

Lisa Munch Holst 

Journalist, dressurrytter og avler. Indehaver af Rid Bedre TV og Askehaven Horses. Lisa har startet Rid Bedre TV, en streamingtjeneste med over 500 træningsvideoer med de bedste trænere indenfor både dressur, springning og islænder. Foruden Rid Bedre TV er Lisa også avler af dressurheste på sin gård i Hørsholm, hvor hun avler Dansk Varmblod. Lisa har blandt andet avlet og trænet Askehaven Beausancy (Don Olymbrio x Sandro Hit), som nu rides af den tyske rytter Marie Sohler, som repræsenterer Aubenhausen, der er dobbelt OL-guldvinder og triple EM-guldvinder Jessica von Bredow Werndls sted. Lisa rider desuden selv på Grand Prix-niveau.

 

Louise Wium Gotthardt 

Journalist og kommunikationsansvarlig hos Dressurens Venner. Louise har beskæftiget sig med kommunikation og sociale medier i hesteverdenen siden 2017. Har tidligere haft egen hest og arbejdet på en rideskole. Rytter – dog mest i skoven – siden 2001.

 

< Tilbage