< Tilbage

Glædelig jul og godt nytår!20-12-2022 - 12:24

Vi ønsker alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår med stor tak til sponsorer og medlemmer for venlig støtte til dansk dressursport.

2022 er ved vejs ende og bestyrelsen i Dressurens Venner vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul samt et godt nytår.

 

Året, der gik, har budt på mange store dressuroplevelser, hvor verdensmesterskaberne i Herning i august var det absolutte højdepunkt. Danmark vandt guld i holdkonkurrencen i dressur, hvor holdet bestod af Nanna Merrald Rasmussen, Daniel Bachmann Andersen, Carina Cassøe Krüth og Cathrine Laudrup-Dufour. I paradressur, Grad 2 vandt Katrine Kristensen guld, og det samme gjorde Tobias Thorning Jørgensen i Grad 3.

 

Desuden var der sølv til Cathrine Laudrup-Dufour i Grand Prix Special og Grand Prix Freestyle, mens sølvet i holdkonkurrencen i paradressur også gik til Danmark, hvor holdet bestod af: Katrine Kristensen, Tobias Thorning Jørgensen, Karla Dyhm Junge, Nicole Johnsen. Danmark endte som mest vindende nation ved VM, da der også var medaljer til Danmark i voltigering. Et forrygende flot resultat!

 

Med tak til alle vore sponsorer og medlemmer for venlig støtte til dansk dressursport, ønsker Dressurens Venner alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

 

Bestyrelsen for Dressurens Venner

 

< Tilbage