< Tilbage

Dressurens Venner Cup: Vældgård Sportsrideklub er videre til finalen23-06-2023 - 17:07

Dressurens Venner Cup 2023 er godt i gang, og det andet hold til at kvalificere sig til finalen i september blev holdet fra Vældgård Sportsrideklub, som red sig til sejren ved kvalifikationsrunde nr. 2 i Nibe Rideklub i distrikt 14, der blev afholdt tidligere i juni. Holdet fra Hjørring Rideklub endte på en andenplads og holdet fra Hornum-Ulstrup Rideklub Rideklub blev nr. tre.

 

Det samlede resultat af klassen kan findes her.

 

Det vindende hold fra Vældgård Sportsrideklub, der nu har sikret sig en plads i finalen, der afholdes i Danish Derby Sportsrideklub d. 1.-3. september, består af Karen Marie Bruun på Ferrero VG, Freja Solsker på Tanholms Orkan, Pernille Sigsgaard på De’Luca ATS og Katrine Rosa Bjørklund på Floyd Lightfoot.

 

For at lære dem lidt bedre at kende, har vi fået de fire kvalificerede finaledeltagere til at fortælle lidt om sig selv – hvem er de og hvorfor meldte de sig til Dressurens Venner Cup? 

 

LÆS PRÆSENTATIONERNE HER

 

Den næste kvalifikationsrunde i Dressurens Venner Cup afholdes i Vindinge Rideklub (distrikt 3) d. 20. juli og det er stadig muligt at tilmelde sig via DRF Go!.

< Tilbage