< Tilbage

Dressurens Venner Cup: Sportsrideklubben Thisted er tredje hold i finalen13-07-2023 - 10:59

Vi er nu allerede halvvejs gennem kvalifikationerne i Dressurens Venner Cup 2023, som kulminerer i en stor finale på Vilhelmsborg i september.

 

Det tredje hold til at kvalificere sig til finalen blev holdet fra Sportsrideklubben Thisted, som red sig til sejren ved kvalifikationsrunde nr. 3 i Skive Rideklub i distrikt 11/13. Holdet fra Silkeborg Rideklub endte på en andenplads, mens Aalestrup Heste- og Rideklub blev nr. tre.

 

Det samlede resultat af klassen kan findes her.

 

Det vindende hold, der nu har sikret sig en plads i finalen, der afholdes i Danish Derby Sportsrideklub d. 1.-3. september, består af Sara Jensby Sunesen på Venus, Louise Kjær Riis på Strandagergårds Fifa, Louise Hove på Oklunds Dodo og Anna Overgaard Bonde Sunesen på Unicorn's Valentina.

 

For at lære dem lidt bedre at kende, har vi fået de fire kvalificerede finaledeltagere til at fortælle lidt om sig selv – hvem er de og hvad synes de er sjovt ved at ride Dressurens Venner Cup? 

 

LÆS PRÆSENTATIONERNE HER

 

Den næste kvalifikationsrunde i Dressurens Venner Cup afholdes i Vindinge Rideklub (distrikt 3) d. 20. juli. Stævnet er allerede overtegnet, men der er stadig mulighed for at deltage i distrikt 4 og 7. Tilmelding foregår via DRF Go!.

 

< Tilbage