< Tilbage

Dressurens Venner Cup: Ertebjerggaard Sports Rideklub har igen i år et hold i finalen25-08-2023 - 11:04

Kvalifikationerne i Dressurens Venner Cup 2023 er gennemført, og de seks hold, der skal ride i den store finale på Vilhelmsborg i september, er fundet.

 

Det sjette og sidste hold til at kvalificere sig til finalen blev hold nr. 2 fra Ertebjerggaard Sports Rideklub, som red sig til sejren ved kvalifikationsrunden i Odsherred Rideklub i distrikt 4 i begyndelsen af august. Noagård Rideklubs hold nr. 3 kom på andenpladsen, og holdet fra Tuse Næs Køre- Og Rideforening blev nr. tre.

 

Det samlede resultat af klassen kan findes her.

 

Det vindende hold, der nu har sikret sig en plads i finalen, der afholdes i Danish Derby Sportsrideklub d. 1.-3. september, består af Katrine Groot på Petersborgs Darling, Tabita Julie Christiansen på Atterupgaards Terracotta, Helena Karsbek Helgstrand på Rhapsody og Clara Sofie Hilstrøm på Unik Landie.

 

Ertebjerggaard Sports Rideklub er en velkendt klub i Dressurens Venner Cup-sammenhæng. Klubben flere gange før haft et hold med i finalen og således også i år.

 

For at lære dem lidt bedre at kende, har vi fået de fire kvalificerede finaledeltagere til at fortælle lidt om sig selv – hvem er de og hvad synes de er sjovt ved at ride Dressurens Venner Cup? 

 

LÆS PRÆSENTATIONERNE HER

 

 

 

< Tilbage