< Tilbage

Stor ros til arrangørerne af ECCO FEI World Championship 202216-08-2022 - 21:24

Efterskrift fra VM i Herning af Jytte Lemkow.

 

Tekst og fotos: Jytte Lemkow

SE ALLE BILLEDER VED AT KLIKKE HER.

 

 

ECCO FEI World Championship 2022 Herning Denmark vil ikke kun gå over i historien som det bedste og smukkeste verdensmesterskab nogensinde, men det vil blive husket som det lilla verdensmesterskab.

 

Hvor var det genialt at bruge en gennemgående farve til alt, fra dommerskure til medaljepodium, hvor sidstnævnte kunne varieres efter behov. Fra påklædningen af alle de mange frivillige hjælpere, til løbere og blomsterdekorationer, ja man kunne blive ved. Der var virkelig tænkt på ALT ned til den mindste detalje. Der må have været en genial art director involveret med en super smag, som havde tænkt på hundredvis af både større og mindre ting. Det var simpelthen fantastisk. 

 

Jeg kan egentlig slet ikke lide lilla, men det er jeg kommet til efter i seks dage at have været omgivet af lilla nærmest døgnet rundt. Og skulle jeg glemme det, er der merchandise i hobetal, som vil huske mig på det! Både det vi som presse fik udleveret og det tilkøbte. Når jeg fremover møder en person klædt i lilla, vil jeg tænke: Han eller hun må have været i Herning til VM!

 

Som presse har man ikke adgang til stalde fx. Men der er ingen tvivl om, at de ca. 1.000 hovedaktører, der var opstaldet under verdensmesterskaberne, også havde de bedst tænkelige forhold. Og ih, hvor var der mange af dem, der ydede fantastiske præstationer, som vi er mange, der kan leve længe på.   

 

Selv om det er en mere intern ting, så var pressefaciliteterne fantastiske og rummelige i en aldrig før set størrelsesorden. Trods det store antal mediepersoner, blev vi forkælet næsten døgnet rundt med spiseligt og drikkeligt med frugt, slik og snacks, og alt blev løbende fyldt op. Man følte sig virkeligt værdsat. Men ikke nok med det, altid søde, hjælpsomme og venlige mediehjælpere for hånden. Ja, venlighed mødte man i det hele taget overalt indenfor stævnearealet, som var enormt. 

 

Og hold nu op, hvor var det et fantastisk stævne, i fantastiske omgivelser, fantastisk organiseret og selv vejret var fantastisk næsten alle ni dage. 

 

Det var så gennemført ned til mindste detalje. Der var så mange iderige tiltag. Der var tænkt så stort, og målet at gøre det til det bedste verdensmesterskab nogensinde blev i rigelig mål opfyldt.  

 

At dansk dressur og paradressursport også hentede så mange medaljer, som det var tilfældet, også af det ædleste metal, var naturligvis med til også at gøre dette verdensmesterskab til noget ganske særligt for os danskere.

 

Man kan kun lykønske Dansk Ride Forbund, Herning Kommune, Sport Event Denmark, og sidst men ikke mindst VM-selskabet identisk med Casper Cassøe og Jens Tranbjerg – initiativtagerne og hovedpersonerne bag hele eventet. Hold nu op, hvor må de to sidstnævnte have arbejdet hårdt, siden de i 2019 fik tildelt verdensmesterskabet i dressur, springning, paradressur og voltigering. Vi er mange, der er blevet nogle vidunderlige rideoplevelser rigere, som kan forbindes med ECCO FEI World Championship 2022. 

 

< Tilbage