Canter Crew

Kvalificeret i 4. kvalifikationsrunde d. 20. juli i Vindinge Rideklub, distrikt 3

Ida-Luna Christoffersen og Prestige Esperanza F


Mit navn er Ida-Luna og min hest hedder Prestige Esperanza F (i daglig tale Espe). Hun er en 8 års hoppe efter Atterupgaards Seebach / Fürst Heinrich. Jeg har haft hende i 3 år. Hun er den sødeste hest og giver altid en god tur.

Jeg er 29 år, og er i sommers blevet uddannet Cand.Merc i virksomhedsledelse. Under hele studiet har jeg arbejdet i en rideudstyrsbutik, men nu er jeg ved at søge et job indenfor min uddannelse.

Ved kvalifikationen hos Vindinge Rideklub gik det rigtig godt for hele holdet. Det var virkelig en god oplevelse, og det er dejligt, at man kan støtte op om hinanden og heppe på hele holdet. Vi kender hinanden fra stævner, så det var rigtig sjovt at ride sammen og bidrage til holdet.

Jeg glæder mig meget til finalen og ser frem til at bruge tid sammen med holdet og hestene. Det er altid sjovt at være af sted en hel weekend. Vi træner nu henimod stævnet, og vi ser frem til at ride det bedste vi kan.

Freya Madsen og Bailaora

Mit navn er Freya, jeg er 28 år, kommer fra Glostrup og starter for Vestegnens Rideklub. Jeg red på min spanske hoppe Bailaora (B eller Baila i daglig tale), som jeg hentede hjem til Danmark for et par år siden. Hun er en super sød PRE med en super arbejdsmoral og et dejligt mildt sind.
Ida-Luna og jeg har startet et par stævner mod hinanden og kender hinanden derigennem - hun skrev til mig, om vi skulle samle et hold. Det gjorde vi så! Vores hold var derfor en blandet landhandel af fire ryttere, der ikke rigtig kendte hinanden super godt, ikke destomindre var det super hyggeligt at møde nogle nye piger i sporten.

Dagen var super hyggelig, vi opvarmede sammen, og det var fedt at blive sendt på banen i teamånd, da det jo som oftest er en solosport. Vores hold gik videre til finalen, som vi selvfølgelig glæder os meget til. Vi kommer alle fra Sjælland og skal derfor over broen, men vi planlægger at tage afsted sammen, og dermed også få lavet en hyggelig weekend ud af det.

Anna Skriver og Brandtbjergs Zequoia


Mit navn er Anna og jeg kom med på et ”wild-card”, da mine holdkammerater pludselig stod og havde en skadet hest. Vores hold er et mix af klubber og bekendtskaber, så det lever vist op til et sammenhold som følge af Dressurens Venner.
Til kvalifikationen lånte jeg en af mine elevers heste, Brandtbjergs Zequoia, for at give den rutine til stævne. Til finalen tager jeg min egen hest med. Vemmetofte Guck Mal, som er en 5 års hoppe efter Governor/Zonik.

Stine Damkær og Risbjerggaards Gyron


Min makker er en skøn 15 årig Oldenborg, som jeg har haft glæde af i to år. Vi rider til dagligt for Odsherred Rideklub, men blev inviteret til holdet af mine holdkammerater, som dagligt repræsenterer andre klubber.

Vi skal ride LA5 i finalen, som vi ser meget frem til oven på en god kvalifikation i Vindinge med et super sejt hold.