Hold 2 fra Ertebjerggaards Sports Rideklub

Kvalificeret i 6. kvalifikationsrunde d. 4.-6. august i Odsherred Rideklub, distrikt 4

Helena Karsbek Helgstrand og Rhapsody

Jeg hedder Helena Karsbek Helgstrand og jeg er 17 år. Jeg går i 2.g på Tårnby Gymnasium. Jeg bor på en gård i Dragør, hvor vi har vores heste. Jeg rider på min fantastiske 6-årige hest Rhapsody også kaldet for Rapper. Han er efter Skovens Rafael.

Jeg synes altid, det er hyggeligt at ride på et hold, hvor man kan bakke hinanden op, og jeg håber Rapper og jeg kan gøre det godt for holdet til finalen på Vilhelmsborg.

Tabita Julie Christiansen og Atterupgaards Terracotta

Mit navn er Tabita Julie Christiansen, jeg er 27 år og kommer fra Mørkøv. 
Jeg har min egen hest, Atterupgaards Terracotta eller T i daglig tale, med til Dressurens Venner Cup. Hun er en speciel dame med er stort temperament, der til tider er udfordrende, men også sjovt og lærerigt. Vi har dannet par i seks år, det har været lidt af en rejse, som vi begge har lært meget af.

Vi glæder os meget til at være med i finalen sammen med vores holdkammerater, som vi kender igennem Ertebjerggaards Sports Rideklub.

Vi forbedreder os sammen med vores faste træner gennem mange år, Nadja Aaboe Sloth og træner Leif Sørensen. T og jeg vil gøre vores til at leve op til vores og holdets forventninger til finalen. Jeg glæder meget til endnu en oplevelse sammen med min bedste ven.

Katrine Groot og Petersborgs Darling

Mit navn er Katrine Groot og jeg er 23 år. Jeg læser til pædagog på 2. semester. Jeg bor på en gård i Høsterkøb og har redet hele mit liv.

Til Dressurens Venner Cup-finalen har jeg Petersborgs Darling med, som er en 6-årig hoppe efter Don Deluxe/Quarterback, som er hjemmeavlede. Jeg var selv den første, der sad på hende, da vi red hende til.

Hun er en skøn hest med rigtig meget personlighed og jeg glæder mig til at skulle til Vilhelmsborg med hende. Det bliver hendes første tur væk hjemmefra, så det bliver spændende at se, hvordan hun tager det.

Jeg har lært mine holdkammerater at kende igennem Karsten Hansen, som er formand for Ertebjerggaard Sports Rideklub. Vi forbereder os ved at træne med vores træner Camilla Ahlers Pedersen. Vi ser frem til en god weekend med holdet og vi vil gøre vores bedste og nyde det rigtig meget.

Clara Sofie Hilstrøm og Unik Landie

Jeg hedder Clara Sofie Hilstrøm og er 18 år. Til dagligt går jeg i 3.g på Himmelev Gymnasium. Jeg bor med min familie og heste på et mindre landsted i Smørum. Jeg har redet siden 7 års alderen og været med i ponysporten bl.a. med ponyen Lykkesholm Cyperb.

I Dressurens Venners Cup rider jeg på min hest Unik Landie, som jeg har dannet par med i 1,5 år. Han er en fantastisk hest, som har en enorm arbejdsvilje, men han er stadig ret uerfaren og har kun startet op til LA5.

Det var en stor overraskelse for mig, at vi vandt kvalifikationsrunden, for jeg havde ikke den bedste tur, fordi Unik Landie desværre changerede i galopturen, men til gengæld leverede de andre på holdet gode præstationer.

Jeg glæder mig helt vildt til at ride finalen på Vilhelmsborg og sammen med min træner vil jeg gøre mit ypperste for at være klar til at levere en god præstation.

Vores hold er sammensat af Karsten Hansen, som ejer Ertebjergaard Sportsrideklub. Jeg synes, det er super sjovt at være med på et hold, fordi det forstærker sammenholdet, når man skal præstere sammen.