Holdet fra Grindsted Rideklub

Kvalificeret i 1. kvalifikationsrunde d. 13.-14. maj i Kongeå Rideklub, distrikt 9

Kikki Kiederle og TL Rianna
Kikki Kiederle og TL Rianna

Kikki Kiederle og TL Rianna

Mit navn er Kikki Kiederle, jeg kommer fra Skjern. Til daglig arbejder jeg som frisør. Jeg har både min salon og mine heste hjemme. Jeg rider på TL Rianna i daglig tale Ria. Hun er 6 år efter (Romeo x Solo Landtinus). Hun er super sød og en virkelig dejlig hest og nem at have med i byen.
Amalie har sammensat vores hold, og vi har lært hinanden at kende derigennem. Det gav en fed team spirit at ride på hold, alle var glade og vi var gode til at bakke hinanden op. Det var et super fint sted, kvalifikationen blev afholdt. Kongeå Rideklub er et lille hyggeligt sted med fine faciliteter og en dejlig stemning. Jeg glæder mig til at ride i Vilhelmsborgs flotte omgivelser. Jeg vil arbejde videre med TL Rianna, hun er 6, så hun skal stadig styrkes.

Josefine H. Espensen og Taarupgaards Zojo
Josefine H. Espensen og Taarupgaards Zojo

Josefine H. Espensen og Taarupgaards Zojo

Mit navn er Josefine Hellesøe Espensen. Jeg er 18 år gammel og danner ekvipage med min hest Taarupgaards Zojo (Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro). Han blev først tilredet som 5 års, og det har været en udfordrende rejse eftersom jeg kom direkte fra pony, og vi begge havde meget at lære. Men vi har med hjælp fra vores fantastiske team og undervisere Karsten Petersen og Marie Bjoll Vestergaard udviklet os utroligt meget og træner nu frem mod vores MB-debut. Zojo og jeg rider til dagligt hos Taarupgaard Horses i Sønderjylland, og kendte ikke til de andre holdmedlemmer, inden vi blev kontaktet og spurgt, om vi kunne tænke os at være med. Vi glæder os derfor meget til at lære både vores egne og andre holdmedlemmer bedre at kende til finalen i september!

Frederik Vedding Nielsen og Åtoftens Isolde II
Frederik Vedding Nielsen og Åtoftens Isolde II

Frederik Vedding Nielsen og Åtoftens Isolde II

Mit navn er Frederik og jeg er 15 år gammel. Jeg har redet siden jeg var 6 år i Grindsted Rideklub. Jeg fik min egen pony i 2018 og min passion for dressuren og stævner voksede hurtigt. I dag rider jeg Isolde og har redet hende de sidste 2 år. Vi har allerede haft store oplevelser sammen til stævnerne og træning. Især Dressurens Venner Cup-kvalifikation har været sjov og spænende, da vi i første omgang fik sammensat et hold bestånde af de fire rytter, som kun kendte hinanden på kryds og tværs. Nu står vi sammen som et helt hold med kendskab til hinanden og glæder os til finalen. Måden jeg vil forbedrer mig er ved intens træning ved mine træner Heidi og Per Hoffman.

Amalie Nyvang og Solbakken’s Ducati
Amalie Nyvang og Solbakken’s Ducati

Amalie Nyvang og Solbakken’s Ducati

Jeg hedder Amalie Nyvang og er 17 år. Jeg danner par med min hest Solbakken’s Ducati på 6 år. Jeg har redet på Ølgod og Omegns rideskole siden jeg var 10, og gør det fortsat. Ducati og jeg har dannet par i 1 år, og han er den sødeste og rareste hest med den største personlighed.
Formålet med at danne et hold til Dressurens Venner Cup har været at få en god oplevelse, samt at finde ud af at ridesporten også kan være en holdsport, hvor man bakker hinanden op. Da vi vandt kvalifikationen i Kongeå, blev vi rigtig glade, og vi ser nu frem til en rigtig hyggelig weekend til finalerne på Vilhelmsborg.