Holdet fra Sportsrideklubben Thisted

Kvalificeret i 3. kvalifikationsrunde d. 16.-18. juni i Skive Rideklub, distrikt 11/13

Louise Hove og Okslunds Dodo

Mit navn er Louise Hove og jeg danner par med min hoppe, Okslunds Dodo. Hun er 6 år og efter Hesselhøj Donkey Boy / BH Don Romantic.

Jeg er 33 år, mor til to og er uddannet pædagog, hvilket jeg også beskæftiger mig med til dagligt.

På holdet kender vi hinanden lidt på kryds og tværs og Louise og jeg holder til i samme rideklub til dagligt. Det gav en super fed følelse at stå og heppe på hinanden i kvalifikationen og en stor glæde, da vi var det hold, der vandt! Samtidig er det bare en virkelig god måde at lære hinanden bedre at kende på.

Jeg glæder mig rigtig meget til at ride finalen på Vilhelmsborg. Vi vil gå i skarp træning hen over sommeren og forsøge at få styr på de øvelser, der endnu er lidt svære for os.

Louise Kjær Riis og Strandagergårds Fifa

Mit navn er Louise, jeg er 27 år og bor i Thy. Til daglig arbejder jeg på en efterskole, hvor jeg blandt andet underviser på skolens ridelinje.

Det meste af min ridekarriere har jeg udelukkende været springrytter, men siden jeg i 2022 fik min unge dressurhest Strandagergårds Fifa, har dressuren fyldt mindst ligeså meget. Fifa er nu 5 år gammel efter Fürsten-Look x Danone I.

Han er den dejligste hest med et fantastisk sind og en kæmpe kapacitet. Han gør det til en stor fornøjelse at ride dressur.

Det var en virkelig god dag til kvalifikationen i Skive Rideklub. Det er altid noget helt specielt at ride på hold og mærke et stærkt sammenhold. Jeg glæder mig utrolig meget til at ride finalen i de smukke omgivelser på Vilhelmsborg og med super godt selskab. Den kommende tid står først på lidt ferie/let træning for Fifa, og så ellers i skarp træning med fuld fokus op til finalen. Fifa er jo ung, så det er vigtigt for mig at huske, at give ham pauser og holde humøret højt hos ham.

Sara Jensby Sunesen og Venus

Jeg er 13 år og har redet siden jeg var 4 år. Jeg elsker at ride dressur. Min hest hedder Venus, det er en hoppe på 19 år, som jeg har redet i et
år nu. Hun skulle have været brugt som rugehoppe, men sådan blev det ikke og nu er hun bare den bedste at ride på for mig. Mine forældre har et stutteri, hvor vi har en ridehal, så der træner jeg til daglig, hvor mine forældre underviser mig.

Jeg kender de andre fra holdet via mine veninder og fra andre ridestævner. Jeg synes, det er sjovt at ride stævne og vise hvad man er god til, så det
er altid fedt at vinde! Det er også rigtig hyggeligt og dejligt at ride sammen på et hold.
Jeg var desværre ikke med til præmieoverækkelsen, da vi skulle til sølvbryllup, men er det helt sikkert hvis vi får en placering i finalen.

Jeg glæder mig til at ride i finalen og være sammen og heppe på de andre fra mit hold.
Jeg har sammen med min mor og far lavet en stævneplan som går frem til finalen, så mig og Venus er fuldstændig klar og skarpe.

Anna Bonde Sunesen og Unicorns Valentina

Mit navn er Anna Bonde Sunesen, og jeg er 18 år. Til dagligt arbejder jeg hos Stald BM ved Janni Thermann og Bjarne Mark. I kvalifikations runden red jeg på 5 år gamle Unicorns Valentina, som er ejet og avlet af dem.

Selv ejer jeg to heste, Svanegårdens Ditta på 3 år, som er mit upcoming emne og Svanegårdens Zara på 7 år, som er min mere rutineret hest. De er begge avlet af Marion og Aksel Kroer, og hvor er jeg taknemlig for, at jeg blev ejer af disse to.

I finalen har jeg valgt at tage Zara med, da hun er en super velgående hest som jeg kender ind og ud igennem de sidste 2,5 år. Vi glæder os vildt meget og er meget stolte af at være med på holdet sammen med Louise H, Louise R, og Sara. Vi vil træne stærkt imod finalen, så vi er klar til at give den gas sammen med vores holdkammerater.

Så med god undervisning og så selvfølgelig sørge for at holde min hest glad og tilpas, så den er med på opgaven når det virkelig gælder i finalen, så håber vi på gode tilfredsstillende resultater når vi skal ride finalen.

Derudover ser vi frem til et veltilrettelagt stævne med mulighed for at møde nye mennesker og se flot dressur.