Holdet fra Vældgård Sportsrideklub

Kvalificeret i 2. kvalifikationsrunde d. 9.-11. juni i Nibe Rideklub, distrikt 14

"Vi er glade og stolte over at kunne repræsentere Vældgård Sportsrideklub til finalen i Dressurens Venner Cup som det fjerde hold, siden klubben blev grundlagt i 2014. VSK er en lille klub med godt 50 medlemmer, der vægter holdkonkurrencerne højt, ikke mindst for konkurrencens skyld, men også for sammenholdet og hyggens skyld.

Karen tog initiativ til at danne holdet med Katrine, som før har været på hold sammen. Katrine fik fat i Pernille, som også var mega klar på en holdkonkurrence. Ugen inden Nibe mødte Katrine og Freja hinanden til stævne og den sidste holdmand var fundet!

Vi glæder os alle rigtig meget til at møde de andre hold og ekvipager og til endnu engang at være samlet og opleve det gode sammenhold og hygge, som Dressurens Venner Cup giver alle os ryttere."

Freja Solsker og Tanholms Orkan

Jeg hedder Freja Solsker og er 19 år. Jeg har de sidste 3 år dannet par med min 7 års vallak Tanholms Orkan e. Blue Hors Don Olymbrio/Blue Hors Zack. Orkan var kun reddet et par måneder, så det har været en vild oplevelse at lære hesteøvelserne samtidig med at lære Orkan dem.

Takket være min fantastiske underviser Mette Sejbjerg Jensen, som har hjulpet og støttet os hele vejen, er vi nu ved at være trænet op til vores MB-debut. Vi har lært meget og fået rigtig mange fede oplevelser sammen. Han er en hest i verdensklasse, der altid gør sit bedste, selvom det ikke altid er lige nemt.

Når jeg ikke sidder på hesteryg, går jeg på Hjørring Gymnasium, hvor jeg begynder i 3.g efter sommerferien. Vi glædede os til at møde hele holdet til kvalifikationen i Nibe, hvor vi alle heppede og støttede hinanden. Både Orkan og jeg ser frem til en fantastisk oplevelse til finalen i Vilhelmsborgs smukke omgivelser, hvor vi kan møde de andre hold og ekvipager og få endnu en fantastisk oplevelse sammen. Indtil da vil vi holde lidt sommerferie, så motivationen er i top og Orkan bliver ved med at være glad for at arbejde og selvfølgelig en masse god undervisning af min skønne underviser.

Katrine Rosa Bjørklund og Floyd Lightfoot

Jeg hedder Katrine Rosa Bjørklund, jeg er 30 år og kommer fra Viborg. Til daglig er jeg ansat hos Per Thybo som rytter, hvor jeg har været tilknyttet de sidste 20 år, hvor vi har et rigtig godt samarbejde med en masse forskellige dejlige heste!

Ved kvalifikationen af Dressurens Venner Cup dannede jeg par med hesten Floyd Lightfoot, som er en 7 års vallak efter Franklin / Solos Landtinus, han kom i stalden i november 2022, hvor han lynhurtigt gik lige under huden på mig! Vi har allerede haft en masse fantastiske oplevelser sammen og håber på mange flere!

Vi havde et super godt stævne i Nibe, hvor der var en fantastisk god stemning og holdånd hele vejen rundt, vi er maks klar til at træne videre og få os gjort maks klar til at ride finalen.

Pernille Sigsgaard og De Luca ATS

Jeg hedder Pernille Sigsgaard, jeg kommer fra Nordjylland og jeg er 34 år. Til Dressurens Venner Cup har jeg valgt at starte min Franklin / Damsey hoppe De Luca ATS. De Luca har endnu ikke så meget rutine på konkurrencebanerne, jeg så derfor Dressurens Venner Cup som en god mulighed for at give hende erfaring og gode oplevelser.

Til dagligt er jeg ansat som rytter på Stutteri Teglovnen. Her rider jeg rigtig mange spændende dressurheste, og sammen med min træner Michael Grønne udvikler vi os, og sætter nye mål for fremtiden. Jeg glæder mig til finalen, hvor vi igen kan samle holdet og få nogle hyggelige stunder og gode oplevelser sammen.

Jeg synes, Dressurens Venner Cup er med til at fremme fællesskabet og minde os om, at selvom vi dyrker en individuel sport, så er det også en sport, hvor fællesskabet og sammenholdet kan værre med til at højne niveauet.

Karen Marie Bruun og Ferrero VG

Mit navn er Karen Marie Bruun, jeg er 36 år og bor i Viborg. Jeg er rytter på Hjortdalgård, som er ejet af min forlovede. Der ud over arbejder jeg på et bosted for anbragte børn. Jeg er måske holdets mest rutinerede Dressurens Venner Cup-rytter, idet at dette er min sjette deltagelse i finalen. Jeg har været på det vindende hold i finalen tre gange tidligere.

Ferrero VG er en 6 års vallak efter Franklin x Underworld XX, han er opdrættet af Stutteri VG, Hobro. Ferrero VG er en hest, jeg har i ridning for hans ejer, Gitte Olesen. Gitte købte ham sidste år hos os af avlerne, og i maj kom han tilbage i stalden, da han skulle lære at changere. Ugen inden stævnet i Nibe havde han debut i MB med sin ejer, Gitte.
Ferrero er en rigtig ballademager, men når det gælder, er han virkelig en sand kammerat. Jeg ser frem til en mega hyggelig weekend på Vilhelmsborg sammen med mine holdkammerater og deres familier.