Dressurens Venner & Rid Bedre TV

Rid Bedre TV og Dressurens Venner passer sammen som hånd i handske med et fælles ønske om at udbrede dressur og gøre det mere tilgængeligt for ryttere på alle niveauer.

Til glæde for vores medlemmer
Aktive medlemmer af Dressurens Venner får ved indmeldelse et årskort med fuld adgang til www.ridbedre.tv, og passive medlemmer et gavekort på én måned. Samtidig vil der blive afholdt clinics med dygtige trænere flere gange årligt, hvor medlemmer af både Dressurens Venner og Rid Bedre TV vil blive inviteret og have fortrinsret. Alle fælles arrangementer vil blive filmet og herefter være tilgængelige for abonnenter på Rid Bedre TV.

Om Dressurens Venner
Foreningen Dressurens Venner har til formål at fremme dressursporten og støtter hvert år events, ryttere, uddeler priser, og så står foreningen bag den populære Dressurens Venner Cup, der er en national holdkonkurrence, der afvikles på LA-niveau. Foreningen blev stiftet i 2007 af H.K.H. Prinsesse Benedikte, der er formand for bestyrelsen.

Om Rid Bedre TV
Rid Bedre TV har ligeledes en mission om at gøre dressur og træning af heste mere tilgængeligt ved at formidle de bedste ryttere og trænere indenfor dressur og andre ridediscipliner til en pris, hvor alle kan være med. Dressur er højt prioriteret på www.ridbedre.tv, for næsten uanset ridningens art, så er god grundridning en forudsætning for et tillidsfuldt samspil mellem hest og rytter.