Lis Hartels Mindepris 2017

Britt Carlsen, H.K.H. Prinsesse Benedikte, Pernille og Nicole Hartel-Siesbye.
Britt Carlsen, H.K.H. Prinsesse Benedikte, Pernille og Nicole Hartel-Siesbye.

Lis Hartels Mindepris 2017 blev traditionen tro uddelt ved DM stævnet i dressur på Broholm.

Vinderen 2017 blev Ridehestens redaktør Britt Carlsen.

Prisen blev uddelt af H.K.H. Prinsesse Benedikte.

Om baggrunden for at tildele mindeprisen til Britt Carlsen sagde Prinsesse Benedikte:

Lis Hartels Mindepris gives i år til Ridesportsjournalist Britt Carlsen for sit utrættelige arbejde med at viderebringe ridesportens historier og budskaber.

Allerede som lille pige var interessen for heste stor, hun sparede selv op til sin første pony. Der oplevede hun at være springrytter, derfra gik interessen til avlen, og det medførte et spændende arbejde for Dansk Varmblod.

I dag er Britt den glade, smilende og imødekommende redaktør og fotograf på magasinet Ridehesten, der altid er åben og positiv overfor gode ideer og initiativer med hendes vindende sind og flair for den positive strøm af nyheder.

Britt er medforfatter til flere bøger om dressur på højt fagligt niveau og hun har desuden med sin faglige vinkel og seriøsitet dækket de sidste tre olympiske lege.

For Dressurens Venner er Britt Carlsen er en vigtig faktor for udbredelsen og kendskabet til dressuren. Med hendes store indsigt og smittende glæde holder hun os konstant fremme til tøjlen og biddet og er derfor en værdig modtager af Lis Hartels Mindepris 2017.