Lis Hartels Mindepris 2020

Hanni Toosbuy Kasprzak og H.K.H. Prinsesse Benedikte på Vilhelmsborg d. 18. oktober 2020. Foto: Ridehesten.com
Hanni Toosbuy Kasprzak og H.K.H. Prinsesse Benedikte på Vilhelmsborg d. 18. oktober 2020. Foto: Ridehesten.com

Lis Hartels Mindepris blev uddelt ved World Cup Vilhelmsborg søndag d. 18. oktober 2020 og blev givet til Hanni Toosbuy Kasprzak.

Herunder er motivationen for valget af Hanni Toosbuy Kasprzak:

Lis Hartels Mindepris gives i år til en "driver" indenfor dressursporten!
 
Hanni Toosbuy Kasprzak har om nogen støttet dansk ridesport igennem mange år. Hun lancerede ECCO Cup i 2004 for at hjælpe dansk ungdomselite indenfor dressursporten og har fra starten aktivt deltaget i Cup'ens udformning for at give rytterne de bedst mulige betingelser. Dette har bevirket, at Danmark i dag kan præstere en bred talentmasse til toppen af sporten.
 
Desuden har Hanni været og er forsat en vigtig aktør for nationale og internationale dressurbegivenheder i Danmark, hvor ECCO var hovedsponsor til EM i dressur 2013 og igen vil være det til VM i 2022.
 
Privat har Hanni med ildhu fra sidelinjen støttet sin datter fra ponyrytter til OL-rytter. Desuden har hun stillet mange talentfulde heste til rådighed for vores dressurryttere.
 
Dansk dressursport ville ikke have været så markant internationalt uden Hannis utrættelige bevågenhed, og hun er derfor en særdeles værdig modtager af Lis Hartels Mindepris 2020.

Tillykke med Lis Hartels Mindepris 2020!