Lis Hartels Mindepris 2021

Fra venstre: Hanni Toosbuy Kasprzak, Rigmor Kristensen, Nicole Siesbye Suhr og Hans-Christian Matthiesen. Foto: Jytte Lemkow
Fra venstre: Hanni Toosbuy Kasprzak, Rigmor Kristensen, Nicole Siesbye Suhr og Hans-Christian Matthiesen. Foto: Jytte Lemkow

Lis Hartels Mindepris blev uddelt ved World Cup Herning lørdag d. 23. oktober 2021 og blev givet til Rigmor Kirstensen. Mindeprisens modtager i 2020, Hanni Toosbuy Kasprzak, overrakte prisen i Boxen i Herning sammen med Hans-Christian Matthiesen og Lis Hartels barnebarn Nicole Siesbye Suhr.

Herunder er motivationen for valget af Rigmor Kristensen:

Dette års modtager af Lis Hartels Mindepris er Rigmor Kristensen.

Rigmor har igennem mange år været en af hjørnestenene i dansk dressurs talentudviklingsprogram. Siden 2001 har Rigmor arbejdet først i Dansk Ride Forbund Ponyudvalg som dressuransvarlig og senere som medlem af DRFs dressurudvalg. Rigmor har igennem mange år fungeret som holdleder for ponyrytterne til alle mesterskaber og har sammen med dem fejret mange triumfer, specielt huskes årene, hvor hun samarbejdede med tidligere ponydressurlandstræner "Vibsen", ligesom mange af vores nuværende topryttere på seniorniveau husker Rigmor som holdleder.

Dit altid venlige og imødekommende væsen og fantastiske evne til at sætte dig ind i alle situationer, gjorde holdindsatsen perfekt. Du har altid været fokuseret på at talentudvikle og at skabe en stabil struktur bag succesen. Du har været opmærksom på alt, lige fra familieforhold, pony og den aldersrelaterede træning og rytterudvikling, som har været et vigtigt grundlag for dansk dressur og resultater. Du har været en del af det mangeårige stabile bagland bag dressur i Danmark, som er en hel essentiel hjørnesten bagom succesen.

Hjertelig tillykke med den fortjente Lis Hartels Mindepris 2021.